Domů Zboží Od kulíšek101

Dřevo- drátovaný zápich

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od kulíšek101

Katalogové č.: 9469094
Zobrazení: 227x
Vloženo: 10.4.2018
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodu výrobu na zakázku ruším.

Dřevo- drátovaný zápich. Východní filozofie učí, že pomocí harmonie pěti živlů si můžete vytvořit harmonii a spokojenost v celém životě. Pět živlů, to je oheň, voda, země, dřevo a kov.

Živel dřeva představuje růst, rozšiřování, průbojnost, vitalitu a motivaci.  Živel dřeva je podobný rostoucímu stromu, který nabírá na síle a překypuje životní energii. Dřevo je živlem mládí a nových začátků.
K živlu dřeva se vztahuje zelená barva, roční období jaro a kyselá chuť.
Pokud máte ve svém životě nedostatek energie dřeva, projevuje se to nedostatkem motivace, nečinností a nechutí pouštět se do nových věcí. Lékem na nedostatek živlu dřeva je přidat do svého života věci, které odpovídají energii dřeva, tedy například předměty v zelené barvě nebo v moderních tvarech.

Element DŘEVO – dřevo jako jediný z elementů je živé. Roste neustále, rozvíjí se, má obrovskou sílu. Symbolicky znamená dřevo štěstí. Květiny, semínka, veškerá flóra k tomuto patří. Z malinkého semínka vyroste baobab..Jaký zázrak.Je jemné, silné, elegantní, léčí, chrání. Když do dřevěnému člověku ublížíte, odpustí vám, a i když krvácí tak ještě voní…Tito lidé jsou bezelstní, milující, kreativní, jsou to vynikající partneři a společnícii v business.Jsou o spolupráci, nikdy ne o konkurenci.Takový člověk je jako strom, poskytne vám stín,ukryje před deštěm,nasytí vás, stimuluje naději. Těchto lidí je velice málo, ale vždy z nich máte užitek.Jsou absolutně milující.

Proto jsme vytvořila jednoduchý zápich v podobě Dřeva, z černého drátu a skleněných zelených korálků.Zápich ozdobí Váš interiér , hodí se do květináče, suché vazby, vázy,atd.

Celková délka zápichu cca 30cm.

Černý drát je ošetřen. Ve vlhku může však chytit patinu. 

Originál Kulíšek101 /duben2015

Menu
--