Domů Zboží Od Cesta z města

Duch jeřabiny

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Cesta z města

Katalogové č.: 11764777
Zobrazení: 42x
Vloženo: 18.9.2020
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Konečná cena za poštovné se odvíjí od velikosti zásilky (podle množství objednaného zboží). Bude upravena při přijetí objednávky. Děkuji za pochopení.
Motiv jeřabin patří k mým nejoblíbenějším (a věřím, že je nás takových hodně) stejně jako šípky, ať už na keramice, porcelánu, obrazech, taškách či oblečení... Každý rok zas a znova s napětím sleduji, jestli budou a kolik jich asi tak bude a bohužel jsou i roky, kdy nejsou... Ale letos jich je hodně a je to pastva pro oči... Pohlazení po duši.... A ptactvo je určitě také potěšeno ...A snad tento stromek potěší i někoho z vás :-)

Kuličky i lístečky jsou skleněné, obličej je z keramické hlíny. Průměr kruhu 23 cm, i s přesahy pak 24,5 cm. Na výšku včetně očka k zavěšení 26 cm. Vhodné do interiéru, venku časem drát zrezne. Vynikne zavěšený v okně, kde při slunci bude krásně zářit, ale hezky vypadá i na zdi či dveřích. Oslavme podzim.

Ihned dostupný tento jeden kus. Osobní odběr v Karlových Varech či zašlu Českou poštou doporučeně v bublinkové obálce (+poštovné a balné)
Menu
--