Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Dumortierit tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13689906
Zobrazení: 17x
Vloženo: 15.11.2022
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tromlovaný kamínek dumortieritu. Zbarvení: žíhané - příjemná barva středně modrá se zelenou. Je velice pěkný, svým tvarem a velikostí je vhodný pro zakomponování do energetického přívěsku. Oceníme jej také při krystalo-terapii.

Nosíme-li minerál často na sobě ve formě šperku, časem integrujeme jeho energii a posléze pocítíme zlepšení stavu (vlastností, schopností) v té dané konkrétní oblasti. Nošení šperků je tak rovněž účinná krystalo-terapie.

Vibrace dumortieritu ladí ponejvíce s čakrou 3.oka. Navíc se řadí mezi čistící kameny, lze jej tedy univerzálně použít na jakoukoliv čakru, pomůže nám z našeho energetického pole odstranit zátěžovou energii. Obecně umí pracovat na všech čakrách, ponejvíce na těch, které se nachází v oblasti hlavy.

Dumortierit je specialistou především na čakru 3.oka, jejímž tématem je intuice, inteligence, vnímání, porozumění, chápání, vnitřní vidění a obrazotvornost. Jeho energie je nám snadno přístupná, snadněji se na něj napojíme. Dokáže nám zapnout vnitřní zrak. Pročistit a projasnit hlavu a naše vnímání. Zvednout mlhu, která nám brání dohlédnout naše další možnosti. Jasněji budeme vnímat vize naší budoucnosti. Přizvěme jej, pokud se chystáme meditovat.

Rozměry: 2,7 x 1,8 x 1 cm.

Lokalita: Mozambik.

Moje pozn. A4074.

Menu
--