Domů Zboží Od Dara bags

Dušinková reprodukce – kliprám no.26 Dušana Rapošo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 11273582
Zobrazení: 23x
Vloženo: 26.2.2020
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Popis zboží

Kdo by nechtěl mít doma kousek dušinkového umění? Roztomilé a hravé Dušinky zútulní každý pokoj, jeden by řekl, že doslova působí jako talismany a mandaly. Originální malba je ale příliš drahá. Tak co teď…? Co třeba zkusit autorskou reprodukci Dušinek?

Autorská reprodukce vzniká tak, že se zreprodukuje originální malba technologicky méně náročným způsobem. Dušinková malba je digitalizována a připravena k vysoce kvalitnímu tisku. Celý proces je pod bedlivým dohledem přímo paní Rapošové, takže všechny barvy působí naprosto věrným dojmem.

Reprodukce je provedena v dechberoucí kvalitě. Krásně vyniknou všechny detaily – tahy štětcem, stínování, jiskřičky v očích i jednotlivé barevné valéry. Prostě dokonalost sama!

Obrázek je dodáván s praktickým kliprámem z plexiskla. Plexi je prakticky nerozbitné, takže je ideálním kouskem do dětských pokojů, kde poletují míčky a jiné předměty!

Kolekce "Dušana Rapošová"

Autorkou motivu je Dušana Rapošová, přední česká grafička a malířka. Její styl je velmi charakteristický, Dušana Rapošová ráda balancuje na hraně mezi sněním, dětskou naivitou a čistou fantazií.

Parametry
Výška 30 cm
Šířka 30 cm
Příběh

„Počkej, já ty fólie stáhnu sám,“ řekl Ondra a sklonil se, aby zmuchlal ochranné fólie do jednoho velkého chumlu. Lene se nadechla a ve vzduchu cítila poslední zbytky barev. „Asi bys tu neměla být, zlato,“ ozval se Ondra. „Je to tu ještě dost cítit po malování,“ dodal. „Když já ti chci pomoci,“ špitla neklidně Lene, v tu samou chvíli ale malá kopla tam, kam rozhodně neměla. „Nenenenene, ty si půjdeš pěkně sednout. Vždyť za chvilku pojedeme do porodnice,“ pohladil ji po bříšku. „Nikdy bych neřekla, že budeme mít tak krásný dětský pokojíček.“ „A počkej, až dodělám lišty, pověsím závěsy, lustr a složím postýlku…“ „Je, to mi něco připomnělo,“ vykřikla Lene a otočila se, jak nejrychleji ve svém stavu mohla. „Tohle včera dorazilo,“ podala mu malý balíček. „Co je to?“ zeptal se Ondra. „Otevři to,“ usmála se. Pomalu rozbalil bublinkovou obálku. „Vždyť to je…Dušinka. Náš první obrázek do dětského pokojíčku!“

Menu
--