Domů Zboží Od procitnuTě

Eko zápisník s malbou na kůře Vel. A6/na šířku, tvrdý papír

1 162 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od procitnuTě

Katalogové č.: 12311123
Zobrazení: 66x
Vloženo: 11.3.2021
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky odesílám pouze jednou týdně, a to vždy v pátek. Děkuji za vaši trpělivost :) Obchod bude v blízké době UZAVŘEN z důvodu změny mé tvorby - ruční výrobky dál již neplánuji vyrábět/prodávat.

Ručně vyrobený, s láskou k přírodě dělaný zápisník, který vyniká svou jednoduchostí a praktičností!
.
.
Tento typ zápisníku je unikátní už jen tím, že jej nikdo jiný kromě mě nevyrábí (alespoň nikoho jiného jsem po mém důkladném průzkumu nenašla) - ať už v ČR, nebo v zahraničí.
.
Na přední desce z recyklu najdeš kus lesa, který můžeš mít pořád po ruce. Tím kusem není nic jiného než březová kůra z místních moravských lesů, kterou sbírám pouze z popadaných stromů. Kůra je k desce přilepená domácím netoxickým lepidlem.
.
Kůru navíc zpracovávám a maluju na ni čistě přírodními barvami na bázi akvarelu. Pigment z těchto barev je vyroben ze samotného jílu a minerálů, které byly pečlivě vybrány z různých koutů světa.
.
.
Žádný strom nemá stejnou kůru - což v případě malby na kůře znamená, že bude každá jiná už jen díky různým nerovnostem a dírám na kůře. Tyto nerovnosti se snažím využít ve prospěch malby.
.
.
Hlavní část zápisníku tvoří recyklovaný papír;
.
Tvrdý bílý umělecký papír (170g/m2) pro všechny, kteří rádi píší, kreslí, vytváří... Papír je 100% recyklovaný (z 50 % tvořený z recyklovaných kávových kelímků typu Starbucks), bez kyselin. Je vhodný pro běžné výtvarné práce (pastelky, tužka, fix, pero, inkoust, voskovky, akvarelové pastelky a jejich LEHKÉ aplikace s vodou - NENÍ vhodný pro vlhká média jako je akvarel apod.) Dále je vhodný pro výrobu různých koláží a fotoalb. Počet stran: 192
.
.
Na zadní desce zevnitř je umístěné logo.
.
Celý zápisník je sešitý pevnou nití ze 100% lnu. Speciální druh vazby zajišťuje pohodlné, ploché rozevření listů.
.
.
A nakonec... Zápisník také poslouží jako skvělý dárek! :)
.
Pokud máš nějaké přání, dotazy nebo připomínky, neváhej mi napsat.
.
Pozor! Malba na kůře není nijak chráněná, a to hlavně kvůli zachování mých ekologických zásad, kterých se chci držet. Proto prosím o větší pozornost při manipulaci a skladování.
.
Respektujte prosím autorská práva. Děkuji.

    Menu
    --