Domů Zboží Od Secrets of Nature Spirit

Elaisis - Aikova láska

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Secrets of Nature Spirit

Katalogové č.: 12823840
Zobrazení: 106x
Vloženo: 12.10.2021
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pokaždé když se na tento přívěsek dívám, zalije mě vlna něhy <3 Javorový list je navěčnost uchovaný v mědi a nikdy neztratí svoji krásu.

Měsíční kámen je jedním z kamenů s jemňounkými energie, spojený s elementem vody. Ženy i muže zjemňuje, zmírňuje jejich tvrdost. V rovnováze udržuje ženskou i mužskou energii.

Je kamenem milenců, přitahuje lásku, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emoce a úspěšně řeší problémy mezi nimi. Je kamenem vhodným především pro ženy, léčí a chrání nás (menstruace, těhotenství, kojení, hormony – to vše dokáže obsáhnout do spektra svého působení). Jako další bych mohla zmínit třeba zklidnění hyperaktivních dětí, nespavost, posílení intuice, klidný spánek, obnovení a uchování mladistvého vzhledu a přístupu, léčí problémy vlasů, kůže a očí nebo třeba jater a slinivky břišní. Je to velice mocný kámen.

Javor posiluje otevřenost a hledání věčných pravd na duchovní cestě člověka. Jsme-li připraveni učí nás jaké důsledky přinášejí naše myšlenky, slova a činy. Učí nás přijímat podněty z vyšších sfér. Spojuje nás s naším duchem, přivádí rovnováhu a harmonizuje naše myšlení. Pomáhá nám získat jasnou hlavu. 

Javor je překrásný strom. Doroste mohutný, silný a bohatě rozkošatělý. Na podzim ho neomylně najdu kdekoli v lese po čichu, protože jeho listy vydávají překrásnou, sladkou vůni.

Přívěsek dodám s koženou šňůrkou na krk.

Velikost: cca 6,5x4,8cm (22g)

֎ Mějte na paměti, že naše šperky jsou ruční výrobou. Protože jsou vyráběné z přírodnin a každá má jiné vlastnosti, mohou mít šperky drobné nedokonalosti. Každý kus je tedy originál.

֎ Oxidace mědi je přirozený pochod. Nelze mu zcela zabránit, ale dá se zpomalit vhodnou péčí o šperk.

֎ Barevnost výrobku se může lehce lišit v závislosti na nastavení vašeho monitoru.

֎ Na všechny fotografie či popisky na mém prodejním profilu si vyhrazuji autorská práva. Pokud si je chcete vypůjčit, prosím uvádějte u nich mé jméno.

"Alarine?"

"Ano, má lásko?"

"Proč si všichni o vlkodlacích myslí, že jsou to špatné bytosti?"

"Protože ti vlkodlaci, kteří vznikají z lidí, jsou ve většině špatní. Když je lidská duše poskvrněná, vlčí část nedokáže tuhle špatnost oddělit. A pak jsou z takových lidí monstra. Zlí netvoři prahnoucí jen po své vlastní prosperitě na úkor všech ostatních. Pouze člověk s čistou duší, se může změnit v pravého vlkodlaka, jako jsem já, na jednoho z Měsíčního lidu."

"A jsem i já ta poskvrněná duše? Bylo by ze mě monstrum?"

"Ne, má milovaná, ty nikdy monstrem nebudeš, na to v sobě máš moc lásky k ostatním lidem. Ty jsi plná milosrdenství, dáváš lidem šance, i když bys nemusela a někdy i neměla. Snažíš se ve všech hledat to dobré, i když ti ublíží. Odpouštíš věci, které jiní odpustit nedokážou. Ty nikdy monstrem nebudeš."

"Myslím, že si mě idealizuješ. Vždyť jsem vzteklá, protivná a někdy i zlá."

"Ale kdepak, má milá, za ty tisíce let už idealistou nejsem. To co říkáš, je pravda, ostatně jsou to emoce jako každé jiné, ale uvnitř, hluboko uvnitř jsi zářivá. ... Jsi, jaká jsi. Prostě to přijmi. A jednou budeš jako já."

"Myslíš holka s vlčími zuby, ohonem a drápy?" - smích.

"Spíš holka, která bude dalším vlkodlačím astrálním strážcem a průvodcem se zlatým srdcem. ... a s ohonem." - smích. ~

Menu
--