Domů Zboží Od Magical beads

Energetický náramek - Nefrit / fluorit / křemen

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Magical beads

Katalogové č.: 9519988
Zobrazení: 211x
Vloženo: 30.4.2018
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska zřízen účet u FIO banky bez poplatků. Při nákupu šperků z obou profilů platíte poštovné 1x. Zboží je odesíláno do 4 pracovních dnů od přijetí platby, ve dnech úterý a pátek.

Náramek z přírodních minerálů -   nefritu, zeleného fluoritu a olivového křemene.

Nefrit : prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, moudrost, léčení
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody.
Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Znamení :  Rak , Váhy

Fluorit je krystal obdařený silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pomůže rozeznat, kdy se ve vašem nitru snaží projevit cizí vlivy. Současně dokáže zastavit působení psychické manipulace a nevhodného duševního vlivu.

Mimořádně účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromagnetickému záření. Pokud je správně umístěn, blokuje geopatogenní zóny. Jestliže se použije k léčbě, zahání fluorit negativní energie a poruchy všeho druhu. Čistí, odstraňuje a přeorganizovává v těle vše, co není v naprostém pořádku. Jedná se o nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoliv nesouladu v těle.

Fluorit uzemňuje a vstřebává negativní energii. Fluorit dodává stabilitu skupinám, které stmeluje k dosažení společného cíle.

Na všech úrovních souvisí s pokrokem a dává každodennímu životu řád. Jedná se o kámen, který dokáže zvládnout chaos a opětovně uvést do souladu tělesnou, citovou i duševní rovinu osobnosti.

V duševním životě pomáhá fluorit překonávat zafixované vzorce chování a jemně otevírat dveře do podvědomí. Z něj nechává vyplout na hladinu potlačované pocity, což umožňuje dospět k potřebnému rozhodnutí.

Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci a současně usnadňuje překonávání duševních problémů. Odstraňuje utkvělé představy a pomáhá dospět od omezeného dílčího pohledu k širšímu celkovému obrazu skutečnosti. Fluorit odstraňuje iluze a odhaluje pravdu. Výrazně pomůže, když potřebujete jednat nestranně a objektivně.

Fluorit také výborně pomáhá při učení: dokáže uspořádat a zpracovat informace, neboť spojuje známé s tím, čemu se právě učíme. Zvyšuje koncentraci. Pomáhá strávit nové informace a zvyšuje rychlost myšlení.

Na citové úrovni má fluorit stabilizující účinek. Pomůže vám porozumět vlivu, jaký má mysl společně s city na tělo. Ve vztazích učí důležitosti rovnováhy. Na tělesné úrovni fluorit usnadňuje uchování harmonie a koordinace.

Znamení : Vodnář, Štír, Ryby, Kozoroh

Křemen : je univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Znamení zvěrokruhu : Lev, Vodnář, Kozoroh, Blíženci

Minerály 8 mm.

Navlečeno na pružném silonu.

    Menu
    --