Domů Zboží Od SyAnela

Náramek krajkový achát s křišťálem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 10219022
Zobrazení: 253x
Vloženo: 12.1.2019
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náramek z přírodních minerálů achát krajkový - světle modrý chalcedon, práskaný kříšťál, velikost korálků 8mm, doplněn rondelkami z chirurgické oceli a hematitovým korálkem. Minerály jsou navlečeny na kvalitním pružném elastomeru Beadalon.

Při objednávce uveďte prosím velikost zápěstí, na kterém bude náramek nošen. Děkuji 

Achát krajkový/světle modrý chalcedon - existuje v moha barevných provedeních, která se trochu odlišují svými vlastnostmi, ale obecně mají hlavní účinky stejné. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Achát je též výborným ochranným kamenem, zejména pro děti. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. Odstraňováním negativních energií čistí auru. Achát je odrůdou chalcedonu.

Znamení zvěrokruhu - Střelec

Křišťál je bezbarvý jako blahodárná voda a dá se s ním pročistit celé tělo. Kámen očisty. Nazýváme ho také kamenem kamenů. Symbolizuje světlo, teplo a hlavně má v sobě neuvěřitelnou sílu vyčistit buňky našeho těla. 

 

 

Menu
--