Domů Zboží Od MEB

Forest Dream

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MEB

Katalogové č.: 6198417
Zobrazení: 388x
Vloženo: 2.4.2015
Počet srdcí: 141x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Luxusní autorský náhrdelník  šitý metodou freeform.

Dominantou tohoto šperku tvoří tromlovaný polodrahokam tygří oko a ručně barvené hedvábí z mé dílny.

Součásti jsou i broušené korálky a kameny Swarovski. Zlomky malachitu a tygřího oka + mušle Paua (Abalone) Samozřejmě velká spousta druhu luxusních japonských (TOHO, Tresaures, Miyuki,Magatama) a českých skleněných korálku.

+ puzetové náušnice s rivoli Swarovski a rovněž s ručně barveným hedvábím z vlastní dílny

Americké bronzové zapínání ve tvaru kolibříka s květem

Strana s hedvábím je začištěná podšitím hebkou hnědou kůži

Vnitřní obvod kolem krku cca 44 cm

Vlastnosti: tygří oko v sobě spojuje pozemskou energii s energiemi Slunce, aby s jejich pomocí navodilo stav vysokých vibrací, které jsou ale přesto uzemněné a přivádějí do země duchovní energii. Podporuje mentální schopnosti zemsky orientovaných lidí

Tygří oko je ochranný kámen, jenž se tradičně nosil jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Ukazuje, jak se má správně používat síla, a přináší svému majiteli integritu osobnosti. Napomáhá při dosahování cílů, hledání vnitřních zdrojů a zvyšování srozumitelnosti záměrů. Přiložené na pupeční čakru má vynikající účinek na lidi odtržené od světa, v němž žijí. Pomáhá je uzemnit a současně umožňuje názorně projevit vůli. Tygří oko zakotvuje změny, k nimž došlo ve fyzickém těle. Napomáhá sbírat roztroušené informace a vytvářet z nich jeden komplexní celek. Usnadňuje řešení dilemat a vnitřních konfliktů, zejména vyvolaných pýchou a tvrdohlavostí. Tygří oko je mimořádně užitečný krystal při léčbě mentální nerovnováhy a poruch osobnosti.

V duševním životě pomáhá řešit problémy spojené s neschopností uznat vlastní cenu, přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. Pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti. Současně ale upozorňuje na chyby, které je nutno překonat. Podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých, a pobízí je, aby se odhodlali ke změnám.

Na citové úrovni udržuje tygří oko rovnováhu mezi energiemi jin a jang emocionálního těla, potlačuje deprese a zlepšuje náladu.

Léčebné využití: Tygří oko léčí zrak a napomáhá při nočním vidění. Uzdravuje krk a rozmnožovací orgány. Odstraňuje křeče a překážky. Pomáhá při nápravě zlomených kosti

Menu
--