Domů Zboží Od papero

Fotoalbum s pevnou kroužkovou vazbou - retro

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od papero

Katalogové č.: 13821255
Zobrazení: 16x
Vloženo: 25.1.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu nad 1200,- a platbě předem máte poštovné ZDARMA. ❤️

Fotoalbum je v dnešní době digitálních fotografií neprávem opomíjený pomocník pro uchovávání vašich krásných vzpomínek. Nenechávejte fotografie pouze počítači či mobilu, ale podělte se o ně i s krásným fotoalbem:) Fotoalbum je také krásný a originální dárek který využije snad každý;)

Ručně vyrobené fotoalbum za použití knihařského kartonu, scrapbook papíru, čtvrtek a pauzovacího papíru k Vám dorazí v pevné kartonové krabici, která se nejen hezky balí, pokud jde o dárek, ale také v ní můžete album i nadále uchovávat anebo pro ni najít poustu dalšího využití:) 

Rozměr fotoalba je A4 a obsahuje 25 čistých bílých listů vysokogramážního papíru proložených pauzovacím papírem. Za příplatek je možné vyměnit bílé listy za černé, po dohodě i další barvy. Do fotoalba lze tedy vlepit 100 fotografií o rozměru 13x18cm nebo 200 fotografií 9x13cm. Díky "klasickému" papíru je možné k fotografiím doplnit i popisky. Fotografie je vhodné nalepovat k tomu určenými podlepkami nebo růžky, protože při lepení lepidlem se mohou fotografie časem zkroutit. Klasické podlepky a fotorůžky naleznete zde, ale za pozornost určitě stojí i originální fotorůžky nebo washi pásky a nálepky, které ozvláštní Vaše fotoalbum nebo pomohou zvýraznit nejdůležitější fotografie.

Od začátku se bavíme o fotoalbu, ale toto fotoalbum může být i skicákem, zápisníkem či Vaším deníkem, v nápaditosti se meze nekladou ❤️

Menu
--