Domů Zboží Od Gadeo

GADEO meditační sedák TROJÚHELNÍKY zelené špaldové slupky

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
špaldové slupky
764 Kč za 1 ks
vyprodané
Relaxační, meditační sedák pro zdravé sezení o velikosti 40x15 cm. Využít ho můžete při hraní na zemi, sledování televize, rehabilitačních cvicích, meditaci, cv
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Gadeo

Katalogové č.: 11275327
Zobrazení: 266x
Vloženo: 27.2.2020
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pouze teď ke všem meditačním sedákům, polohovacím válcům i výhodným 4-dílným sadám nahřívací pohankový polštářek ve stejném designu ZDARMA. Platí do konce týdne

Relaxační, meditační sedák pro zdravé sezení. Využít ho můžete při hraní na zemi, sledování televize, rehabilitačních cvicích, meditaci, cvičení jógy aj.

Rozměr 40x15cm.

VÝPLŇ:

  • Pohankové slupky - jsou vhodné pro každodenní použití, 100% přírodní, velmi dobře se přizpůsobí tvaru vašeho těla, neztrácí objem. Po vysypání slupek můžete sypek vyprat. Váha cca 3kg.
  • Špaldové slupky - jsou alternativou k pohankovým slupkám, mají stejné vlastnosti, nicméně jsou vzdušnější a tedy i lehčí, ale ne o moc. Sedák se špaldovými slupkami váží cca 2,6kg. Po vysypání slupek můžete sypek vyprat.

 

Vnitřní sedák je ušitý ze 100% bílé bavlny a opatřen zipem, kterým  můžete dle potřeby doplňovat nebo ubírat množství náplně.

Vnější povlak je ušitý z dekorační bavlny ( 80% bavlna + 20% polyester) , zapínání na dlouhý zip, je opatřen poutkem na přenášení.

Povlak je možné prát v pračce na 40°C, nebělit, chem. nečistit, pro omezení srážlivosti doporučuji nesušit v sušičce.

Sedáky jsou baleny v igelitovém pytli.

Menu
--