Domů Zboží Od Zualu design

Golden Gray Block... kamenný šperk, přívěsek...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna150 Kč
Česká pošta - balík doporučený200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Zualu design

Katalogové č.: 10803066
Zobrazení: 92x
Vloženo: 16.8.2019
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♡ Pozor!!! Doprava jen za 35 Kč! Přes Balíkovnu až k vám domů jen za 35 kaček - pouze do konce dubna. Tak naváhejte s výběrem ;) ♡

Kamenný šperk...

šedý, zlatý, jedinečný...

Přívěsek je vyroben z přírodního kamene, který dostal tvar jednoduchého kubusu - kvádru s jemným zaoblením spodní stěny. Kámen je složen ze světlé šedé břidlice, kterou kontrastně prorůstají tmavší akcenty a hlavně výrazné tmavé žíly, které jsou pokryté zlatavým pyritem. Zlaté odlesky se odráží při dopadu světla - na přední hlavní žíle, i na jemnějších bočních.  Kvádřík je vyleštěn do sametova a opatřen povrchovou úpravou, která prohlubuje přirozenou sytost barev.


Kámen je napuštěn a ošetřen speciálním tvrdým olejem na přírodní bázi, který vyhovuje požadavkům normy pro bezpečnosti hraček - tudíž je naprosto hypoalergenní.

Rozměry přívěsku: výška cca 3,5 cm, šíře 2 cm, síla materiálu (hloubka) je 1 cm. 

Náhrdelník, resp. přívěsek je zavěšen na jemném ocelovém řetízku délky 62 cm; délku mohu upravit či závěs vyměnit za kuličkový řetízek, lanko, provaz, kůži, obruč... (případně uveďte do objednávky).

Šperk je díky použití hliníku velmi lehký, pohodlný při nošení, sametový a přejímá teplotu pokožky těla... Hliník má speciální povrchovou úpravou, díky níž nijak nemění barvu, neztrácí lesk a nevadí mu ani voda. Celý šperk je samozřejmě hypoalergenní.


Veškerá tvorba Zualu design je čistě ruční prací za použití tradičních šperkařských technik a nástrojů (bez použití laseru a podobných postupů).

© Zualu design

Menu
--