Domů Zboží Od Oxanka

Granát náramek z nepravidelných kamínků.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 13416710
Zobrazení: 98x
Vloženo: 29.6.2022
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Minerály byly odnepaměti uctívány jako kameny nosící štěstí, hojnost, propůjčující sílu, pomoc, ochranu atd.

Náramek z nepravidelných kamínků granátu, kamene přinášejícího touhu a podporujícího vášeň. Kamínky o velikostí 6 až 8mm.

Obvod náramku- cca 16 až 19 cm.

Granát je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přispívá k nabrání nových sil a k jejich obnově. Pročišťuje čakry a dodává jim novou energii, kterou oživuje, čistí a udržuje v rovnováze. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Je užitečným krystalem ve chvílích krizí.Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací.Jedná se o velmi silný kámen, jenž udržuje organizmus v rovnováze a dodává klid. Pomáhá nalézt řešení situací v období krize, či dodat víru v lepší budoucnost. Přináší odvahu, sebedůvěřu a kromě toho podporuje lásku a sexuální touhu. Vypomáhá s překonáváním tabu, otvírá srdce a pročišťuje čakry.

GRANÁT:  Silný talisman - ochrana před zlem. Vojáci věřili, že je ochrání před zraněním a smrtí a přinese vítězství.  Když kámen začínal blednout, znamenalo to, že jim hrozí bezprostřední nebezpečí. Věřili, že granát zastavuje krvácení, podporuje srdeční činnost, zlepšuje krevní oběh a zaručí užívat života v klidu a míru, protože odstraňuje psychické problémy.

Osoba obdarovaná granátem uchovává věrnost a oddanost jeho dárci. Granát zahání deprese a přináší obchodní úspěchy.

Další šperky najdete zde- https://www.fler.cz/shop/oxanka   

Děkujiže nekopírujete mé zboží a nápady! :)

Bižuterii si určitě sundavejte na noc před spaním, při sportu, návštěvě bazénu, v soláriu a dalších aktivitách, které by ji mohli poškodit.

Menu
--