Domů Zboží Od unadue

Hedvábná stuha jednolícní satén, Ostřice, 1,5 cm

19 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce110 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od unadue

Katalogové č.: 13141895
Zobrazení: 30x
Vloženo: 10.2.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

1,5 cm široká stuha z čistého hedvábného saténu. Jedná se o látku vyšší gramáže (o něco nižší než oboulícní satén). Atlasová vazba, z jedné strany saténový lesk. Velice zajímavá šedozelená barva.

Stuha je šikmo střižená, takže je do jisté míry pružná a tvarovatelná a lze ji použít jako šikmý proužek.  Tento způsob střihu znamená, že cca po 2,5 metru je na stuze šev, na lícové straně velmi dobře začištěný. Stuha nemá pevně tkané okraje, roztřepený okraj není vada.

Stuha je u výrobce ručně barvená na nádherné odstíny. Je stálobarevá, ale výrobce doporučuje před použitím ji zlehka vymáchat ve studené vodě, aby se odstranily případné poslední zbytky barviva - doporučuje se hlavně u sytých odstínů.

POZOR POZOR! Cena je za 0,5 m (tím se hedvábné stuhy liší od ostatních z mé nabídky). Chcete-li si stuhy z mé nabídky předem osahat a prohlédnout, objednejte si vzorník. 

Materiál: 100% hedvábí

Praní: Jemná stuha vyžaduje jemné zacházení, byť tato je hodně odolná:  tedy prát spíše ručně a ne v horké vodě, sušit naplocho, žehlit přes vlhký hadřík.

    Menu
    --