Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Hilutit tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13679919
Zobrazení: 21x
Vloženo: 12.11.2022
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tromlovaný kamínek hilutitu. Mísí se v něm různé odstíny růžové, fialkové, červené, společně s  čirým křišťálem. Je vhodný pro aktivní energetickou práci na sobě, jeho vibrace ladí/rezonují zejména s kořenovou čakrou. Tento neobvyklý a méně známý kámen je složený z křišťálu, hematitu, granátu a zirkonu s rutilem.

Spojují se v něm účinky všech jmenovaných minerálů, křišťál účinky příměsí zesiluje. Hematit, granát, zirkon i rutil jsou uzemňující minerály, které kořenovou čakru aktivují a posilují. Červený/rudý granát je minerál velice vhodný pro ženy, neboť chrání jejich pánevní oblast, ženské zdraví. Zirkon patří mezi minerály, které mají silnou přitažlivost. Přitahují nám do života stavy a skutečnosti, které si přejeme. Skutečně přejeme (tedy ladí s naší podstatou).

Co je tématem kořenové čakry?

Je to centrum přímo propojené se Zemí, proto můžeme skrze něj vnímat energii jako pevnou hmotu. Naše jemno-hmotná těla převádí na tělesně-pozemskou rovinu. Je „projektorem“, který do vnějšího světa otiskuje vše, co máme uvnitř sebe. Kořenová čakra tvoří životně důležitý základ a pramen vitální síly pro vyšší čakry. Do oblasti jejího působení patří budování existence, materiální zabezpečení, všeobecné i individuální požadavky pro přežití na této planetě. Dává nám sílu prosadit se a vytrvat. Zažíváme Zemi jako místo jistoty, „pevné půdy pod nohama“. Jeli kořenová čakra v rovnováze s korunní, prožíváme stabilitu a skutečnou spokojenost se svým životem. Máme-li kořenovou čakru dostatečně aktivní, cítíme přirozený běh života, střídání klidu a aktivity, smrti a nového života.

Rozměry: 2,8 x 2,1 x 1,9 cm.

Lokalita: Srí Lanka.

Moje pozn.: A3470.

Menu
--