Domů Zboží Od Roheryn

Ilmarë ~ Šperk s achátem a kunzitem (SLEVA)

Cena není dostupná
za 1 ks
Sleva -20% nejnižší cena za 30 dnů před slevou: 2 Kč
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Roheryn

Katalogové č.: 13792965
Zobrazení: 137x
Vloženo: 11.1.2023
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kunzit (symbolika): láska a duchovní síla, pokora, empatie, oddanost pravdě, vzájemná úcta, nadhled, potlačení ega a zlepšení komunikace zejména v partnerském vztahu..

Achát (symbolika): kámen ochrany, síly, harmonie, rovnováhy a sebepoznání; acháty obecně nám dodávají sebedůvěru, pomáhají překonávat negativní pocity, zahořklost a vnitřní zlobu, navozují pocit bezpečí a jistoty..

Šperk vytvořený propojením dvou krásných hladkých kamínků - světlého kunzitu a mechového achátu. Oba kamínky mají velmi jemnou, láskyplnou energii a tak samy vybízely k něžným vlnitým tvarům..

Díky užité nerezové oceli jsou šperky vhodné pro časté nošení, človíčky s citlivější kůží (alergiky) a můžete s ním bez obav i do vody. Jak o šperk jednoduše pečovat, se dozvíte z letáčku, který přikládám do každé zásilky.


Velikost šperku (vč. očka) 4,2 x 2,9 cm.

Kámen je zasazený do originální, ručně vytvořené konstrukce z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a nerezové chirurgické oceli. Šperk je patinován a pro dlouhou životnost ošetřen antioxidantem.


Součástí každého šperku je pevná bavlněná voskovaná šňůrka, jejíž délku si přizpůsobíte podle sebe. Šperk zasílám v dárkové krabičce.

Menu
--