Domů Zboží Od seasonbeads

Japa mala - tyrkys/ dračí achát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od seasonbeads

Katalogové č.: 9727306
Zobrazení: 791x
Vloženo: 19.7.2018
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Japa Mala je tradiční modlitební růženec ze 108 korálků, který se používá k odpočítávání během meditace v hinduistickém a buddhistickém náboženství. 


Achát


je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie.

tyrkys
- káměn štěstí, amulet cestovatelů
- vhodný pro meditace, zvyšuje intuici
- dodává sílu
- podporuje kreativitu

Ručně uzlíkovaný

Ručně dělaný střapec

108 korálků 6mm tyrkys

1 guru korálek 8mm dračí achát

Japa mala - tyrkys/ dračí achát

Jak používat Džapa malu

Nastavte pravou dlaň a malu si vložte přes prsty do dlaně tak, aby střapec směřoval směrem k vám. Pamatujte na to, že váš ukazováček by měl směřovat od korálků pryč, protože reprezentuje vaše ego. Pomocí palce přesouvejte postupně od střapce jeden korálek za druhým přes váš prostředníček. Během tohoto pohybu si v duchu odříkávejte svou mantru, cíl, kterého chcete dosáhnout. Mantra může být například prosté slovo „láska“ nebo věta „Já jsem láska.“ Až dojdete k poslednímu korálku maly (stodevátý korálek), který se nazývá gurukorálek, jste hotovi. Pokud se rozhodnete pokračovat dále, malu otočte, a jděte opačně zpět na začátek. Védská tradice praví, že guru korálek by se neměl překračovat.

Nečekejte, že používání maly bude lehké, vyžaduje pevné soustředění. Měl by to však být jen a jen váš intimní okamžik.

Menu
--