Domů Zboží Od Atelier Johanna

Korunková jemná jehla na plstění

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Atelier Johanna

Katalogové č.: 1204315
Zobrazení: 217x
Vloženo: 6.11.2010
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tenká jehla se zářezy pouze na konci jehly vhodná pro plstění jemných detailů nebo zapravení vlásků do hlavičky rebornových panenek. Pod další položkou nabízím také jehly silnější se stejným určením.

Cena je za jeden kus.

O jehlách pro plstění

Jehly typu triangular jsou jehly s trojúhelníkovitým průřezem, mají tři hrany, ve kterých jsou zářezy, které při plstění zachytávají vlákna a pohybem jehly je proplétají do sebe. Prodávají se v pěti velikostech, ty nejsilnější mají číslo 19, jsou vhodné pro plstění velmi silných ovčích vláken, nebo i dalších vláken jako je len, juta, konopí apod. Silné mají číslo 32 nebo 36, jsou vhodné na opracování základního 3D tvaru z rouna, střední mají číslo 38 jsou určeny pro základní práci při plstění, a jemná s číslem 40 a nejjemnější s číslem 46 jsou vhodné na vypracování malých detailů a zaplstění malého množství barevného rouna.

Jehly typu hvězda mají stejné použití jako jehly triangular, oproti nim však mají čtyři strany, takže mohou zachytit více vláken a plstění s nimi je rychlejší. Prodávají se v jedné velikosti č.38.

Jehly reverzní mají opačné uspořádání zářezů oproti jehlám triangular a hvězda, takže vlákna do výrobku neproplétají, ale naopak z uplstěného tvaru vlákna vytahují ven, což umožňuje vytvářet místa s chlupatým efektem. Prodávají se varianty střední s číslem 32 a jemná s číslem 40.

Jehly korunkové mají zářezy pouze u špičky jehly, takže tvoří jakousi korunu. Jsou vhodné pro vkládání vláken, používají se např. při tvorbě rebornových panenek pro zavádění vlásků, nebo na jemné detaily. Prodávají se varianty střední s číslem 32 a jemná s číslem 38.

Všechny jehly můžete používat samostatně, nebo v držáku pro jednu nebo více jehel, které máme také v nabídce.

    Menu
    --