Domů Zboží Od PARROT

Jezírko s lekníny Claude MONET - PARROT® aktovka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 4683488
Zobrazení: 276x
Vloženo: 8.1.2014
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Další kousek ze série IMPRESIONISMUS * PARROT.

Obraz Clauda Moneta Jezírko s lekníny se stal nejdražším uměleckým předmětem, který byl kdy vydražen během evropské aukce. V Londýně se prodal za více než 40 milionů liber, tedy přes 1,2 miliardy korun

Zdroj://kultura.idnes.cz/monet-zlomil-rekord-jezirko-s-lekniny-stoji-1-2-miliardy-pi6-/vytvarne-umeni.aspx?c=A080625_120240_vytvarneum_kot.

Nová, naprosto originální kabelka - je z kolekce koženkových RETRO kabelek s použitím motivů impresionismu.

*** pro zájemce *** Na zakázku mohu vyrobit jakoukoli kabelku s Vaším vlastním motivem * vyobrazením * fotografií * retro fotografií * scenérie * cokoli * dokonce třeba i tmu :) *** vše ve formátu A4 a Vámi dodaného motivu v obálce *** výroba cca 2 týdeny od dodání Vašeho motivu ***

Kolekce YOUNG STYLE - IMPRESIONISMUS 

* velikost M *** naprosto jedinečný kus - originál *

Technický popis: Kabelka je ušitá a kombinovaná z kvalitních vícebarevných koženek nejvyšší kvality, a rustikální látky - zelenkavá - pistáciová luxusní imitace kůže + béžová mramorovaná. 

Přední díl:   je tvořen převážně souvislým panelem, velikost panelu přesně A4, panel je zataven do nepromokavé pevné vinylové fólie. Na tento panel je rafinovaně našitý zbytek tašky. Kabeka je proto velmi pevná, a odšitím spodních rožků tvoří plastický tvar 3D.  Kabelku zdobí na PD ozdobné poutko s mosazným polokroužkem. Kabelka pojme FA4 i menší notebook, snese taktéž vysokou zátěž /učebnice i knihy/

!!! Tento způsob kombinace zataveného panelu /fólie/vinylu/ a koženky či látky je můj vlastní nápad PARROT, proto prosím nekopírujte tuto techniku a styl. Děkuji !!

Zadní díl je hladký - krásná vzorovaná textílie - rustikální káro. Všechny díly jsou celoplošně 2x podlepeny na fixačním lisu, pro vyšší pevnost a držení stále stejného tvaru.

Podšívka BA/ Pad béžové barvy, uvnitř velká kapsa zavíraná na kostěný zip, plus menší kapsa na mobil nebo doklady.

Zapínání je zapuštěné - našité na koženkový nosič zipu - uzavírání na kvalitní zip české výroby WICO Děčín, ukončený textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Ušisko je 100 % POP, šíře 5 cm, našité přes niklové průchodky a regulátor délky. Délka až 129cm tzv. cross body.

Další kabelky velmi podobného střihu a stejné edice SECESE PARROT - ELEVATION BAG naleznete tady tu.

Rozměry: Výška boční 30, cm, spodní šíře 35, horní šíře 35, hloubka vespod 7 cm, délka popruhu až 129 cm. Kabelka pojme FA4 i menší notebook.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlovou vodou, nechat volně uschnout, nežehlit!!! není to potřeba. Nesušit v sušičce, na přímem teple nebo radiátoru. Fóliový panel prosím nepřekládat.

Made by PARROT since 1989

 

Moje hodnocení naleznete zde: //www.fler.cz/hodnoceni?uid=89538

Ke kabelce patří legenda, kopie o zajímavostech C. Moneta 

Menu
--