Domů Zboží Od AllyDesign

kabelka medvědí kamarád…červený motýlek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od AllyDesign

Katalogové č.: 9525164
Zobrazení: 195x
Vloženo: 2.5.2018
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, chystám svou první kolekci. Z toho důvodu také pozastavuji tvorbu na přání a na došití, protože chystám celkové změny na podzim. Pokud budete chtít něco z výrobků tu, které mám už našité, neváhejte se zeptat vnitřní poštou. Ráda odešlu. Děkuji za pochopení.

Ahoj, ahóóój, jsem první Ally dětská medvědí kabelka. Pěkně kulatá na vykutálené věci. S medvědím ochráncem, který je tak trochu fintil. S červenou mašličkou jsem opravdu k nepřehlédnutí.

Jsem na spoustu potřebností na klíče a doklady, i na ty, které musí mít každá dětská parádnice s sebou-třeba sušenku, lízátko a bonbóny.

Jsem z pevnější tkané bavlněné puntíkaté látky, viztužená vlizelínem. Uvnitř mne je podšívka a rozdělovací kapsička z pruhované bavlněné látky. Jsem na zip a poutko mám z krásné červené pevné pletené šňůrky, 104 cm dlouhá je (může se popřípadě zkrátit na jinou požadovanou délku). Zdobí mne dva červené dřevěné korálky.

Medvídek je kreslený barvami Pebeo, které jsou pratelné do 40ti stupňů. Vzhledem k tomu, že mám na sobě dřevěné korálky, prosím pěkně, buďte šetrní a perte mne a mydlinkujte opatrně a s láskou, jako mne opatrovala a opečovávala Ally.

velikost: 18x18cm popruh 104 cm.

Cena je včetně provize portálu.

Děkuji, že respektujete autorská práva.

Menu
--