Domů Zboží Od Lyonis

Kalendář Lyonis - 50 x 40 cm Na lednici s dřevěnými magnety

1 990 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Lyonis

Katalogové č.: 9690778
Zobrazení: 1078x
Vloženo: 18.5.2018
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přemýšlíte nad tím jak dětem ulehčit nástup do školky? A co takhle pořídit jim vlastní kalendář? S kalendářem můžete začít kdykoli, ideálně nějaký čas před nástupem do školky. Věřte, že se k němu budete vracet po celé období školky každý den - a není to nadsázka. Co by jste od něj chtěli? Aby dětem pomohl, bavil je, předal jim díl samostatnosti, něco je naučil a zároveň vypadal dobře? Když si k němu navíc můžete postupně dokupovat magnetky podle vlastní potřeby a používat ho pak i ve škole, není co řešit. Přesně takový kalendář Lyonis je :-) Tento kalendář je doslova naší srdeční záležitostí. Je dělán přesně na míru dětem ve věku 3 až 6 let.

Kalendář Lyonis, to je originální pomůcka, která jednoduše a přitom zábavně pomáhá dětem s orientací a plánování týdne, vytváří představy o trvání časových úseků a dává dětem větší samostatnost v rozhodování. Díky vlastní zkušenosti a perfektně promyšleným funkcím se z něj stane každodenní společník dětí. Neexistuje žádný jiný podobný kalendář pro takto malé děti, který by se svými funkcemi tomuto kalendáři přibližoval.

S dětmi si můžeme povídat o tom, co je čeká, na co se mohou těšit, co kdy děláme...  Mohou vymýšlet, co a kdy se bude dít a více si pak tyto činnosti i užívají. Vychází z principů Montessori pedagogiky. Celá plánovací tabule je takovou dětskou verzí dospěláckého kalendáře a hlavně děti ji opravdu milují. 

Sada s ohebnou plánovací tabulí + základní sada 80 DŘEVĚNÝCH magnetků

  • 21 kulatých magnetků o průměru 2,8 cm s aktivitami: 5x školka, výlet, babička a děda, hraní doma, hraní venku, sport, můj výběr, hraní s kamarády, TV, čtení, hraní s mámou, doktor, nákup, tvoření, plavání, narozeniny, hraní s tátou
  • 6 kulatých magnetků o průměru 2,8 cm s počasím
  • kulatých magnetků o průměru 2,8 cm s náladou
  • 4 kulaté magnetky o průměru 2,8 cm s ročním obdobím
  • 10 magnetků ve tvaru čtverce o straně 2,8 cm s úkoly
  • 12 kulatých magnetků o průměru 1,8 cm s čísli
  • 12 magnetků ve tvaru obdelníku o straně 1,8 x 4,8 cm s měsíci v roce, které jsou barevně odlišené podle ročního období
  • 5 magnetky ve tvaru obdelníčku o straně 1,8 x 2,8 cm s nápisy speciální den a dnes a roky 2018, 2019, 2020
  • 5 kulatých magnetků o průměru 1,8 cm s hvězdami

Ohebná magnetická tabule Lyonis je na magnetické folii, dá se tak přichytit na jakýkoli kovový povrch - například na klasickou tabuli nebo lednici. Na lednici s ním můžete libovolně hýbat, takže i při zběsilém růstu dítěte ho stále může mít v úrovni, která mu vyhovuje.

Rozměry tabule: cca 40  cm x 50 cm

Kalendář Lyonis Vašim dětem pomáhá vytvářet orientaci v čase. Dítě tak chápe měnící se den (ráno, poledne, večer), průběh týdne (pracovní dny, víkend), měsíce, roční období... Děti sami zvládají činnosti jako uklízení hraček, pomoc v domácnosti, venčení pejska... Děti se mohou samostatně rozhodovat a přebírat zodpovědnost za své činnosti.

Výrobek není určen pro děti mladší 3 let. Obsahuje malé části - NEBEZPEČÍ SPOLKNUTÍ!

    Menu
    --