Domů Zboží Od bombito

Kalhoty baggy kaňky rozmazané a rozpité

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od bombito

Katalogové č.: 12084656
Zobrazení: 159x
Vloženo: 20.12.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V kategorii Outlet 2023 další zboží s 30% slevou!!! s použitím kuponu 71E-8JX-CJW. Potřebujeme místo ve skladu!

Baggy kalhoty jsou ušity z pracího kordu, což je 100% bavlna, která má strukturu podobnou jako manžestr. Materiál je velmi příjemný, poddajný a hřejivý, je tedy možné kalhoty nosit i v chladnějším počasí.

Vepředu mají baggy velké kulaté kapsy, které jsou lemované prstrobarevným bavlněným úpletem se vzorem nepravidelných puntíků, jež spíše připomínají kaňky. Zajímavý detail tvoří na zadním dílu čtyři kapsy střižené proti vlasu a nepravidelně prošité barevnými nitěmi v tónech úpletu. Spodní díl nohavic je všitý do širokého úpletu (20cm), který těsně obepíná nohu

Baggy kalhoty mají v pase široká poutka, baggy můžete tudíž nosit s páskem max. 4 cm širokým. Bez pásku je možné pas upravovat stažením či povolením šňůrky, která je v pase provlečená. 

Baggy jsou velmi pohodlné, neomezují v pohybu, nejsou náročné na údržbu (stačí jen vyprat a už v nich zase můžete vyrazit). Kalhoty jsou vhodné i do chladnějšího počasí.

Baggy kalhoty je možné zkrátit, požadovanou délku (měřenou na bočním švu kalhot od pasu dolů) pište do poznámky k objednávce. 

Velikost baggy kalhot M/L ihned k dispozici. 

Délka kalhot: 109 cm

Délka sedu: 48 cm

Obvod v pase před natažením: 68 cm

Obvod v pase po natažení: 106 cm

Obvod boků: max. 106 cm

Šířka úpletu vespod: 22 cm (celý obvod)

 

Baggy kalhoty jsou foceny na postavě vysoké 176 cm.

Menu
--