Domů Zboží Od ZOOZA home

Kapsář nejen do školky, fialovo-žlutý s motýlkem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ZOOZA home

Katalogové č.: 11660573
Zobrazení: 247x
Vloženo: 2.8.2020
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velikonoce se blíží, kategorie "Co je nového" je plná čerstných a svěžích kousků na váš jarní stůl :-)

Nabízím novou řadu kapsářů, kvůli kterým se vaše dítě bude další den do školky těšit, do kterého si s radostí bude uklízet svoje věci. A nejen ve školce ho využijete, hodí se třeba i do skříně na drobné doplňky k oblečení, nebo na věšák k posteli na ukládání pyžama... prostě univerzální pomocník na uklízení :-).

Čtyřkapsový kapsář na ramínku, jedna velká kapsa stažená na gumičku (...na tepláky, tričko, svetřík, pyžamo...), dvě menší vpředu (...na nenší kousky, ponožky, prádlo, malého plyšáka...) a nahoře plochá mělká kapsa (...na drobnosti, sponky, gumičky a různé poklady...). Záda jsou z pevnější jednobarevné bavlny, vzorované kapsy dvojité, díky tomu výborně drží tvar. Kapsy jsou zdobeny aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, nemusíte se tedy bát vyprat ho v pračce na 40. Velikost 36 x 50 cm (měřeno bez ramínka).

Barevně ladící plastové ramínko v ceně. Ramínko se dá vyndavat.

V případě zájmu mohu na kapsář (ideálně na horní kapsu) dopsat jméno majitele :-).

K dispozici skladem v nejrůznější barevnosti a motivech, vybírejte prosím zde. Pokud máte zájem o jakoukoliv úpravu, není problém udělat na objednávku jiný.

Menu
--