Domů Zboží Od ZOOZA home

Kapsář "Pohádky z mechu a hořčice"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ZOOZA home

Katalogové č.: 12642881
Zobrazení: 448x
Vloženo: 26.7.2021
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

I když kapsáře jsou často vnímány jako záležitost do dětského pokoje, ne vždy to musí tak být. Tahle kombinace barev se bude jistě vyjímat i v moderně pojatém interiéru, hořčicová a tmavě zeleno-tyrkysová spolu tvoří dokonalou dvojici, která se hned tak neokouká.

Nová kolekce kapsářů v kombinaci přírodního plátna, tmavě zelené a hořčicově žluté.  Tenhle je menší, pouze 3 kapsy pod sebou, ideální do předsíně na rukavice, do pracovny na šití, dětského pokoje na plyšáky, do ložnice na prádlo...či kamkoli jinam potřebujete a nemáte tam moc místa.

Ušitý je z pevné převážně bavlněné látky (záda jsou bavlna/len a ty trojúhelníky bavlna s trochou polyesteru, zbytek 100% bavlna), detaily ručně domalovány nevypratelnými barvami na textil, nahoře a dole provléknutá kulatá dřevěná tyč, díky níž se kapsář velmi jednoduše přiděláva na zeď (stačí dvě skobičky a přesahující konce tyče na ně položit). Po vyndání tyčí lze kapsář v případě nutnosti prát i v pračce na 40 stupňů. Ideální údržba je ale praní v ruce.

Velikost kapsáře 32x104 cm.

Na přání lze velikost i motiv upravit.

Lze doplnit těmito polštářky.

Menu
--