Domů Zboží Od ZOOZA home

Kapsář za postel "Kočičí flow" III.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ZOOZA home

Katalogové č.: 12619882
Zobrazení: 258x
Vloženo: 15.7.2021
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

I když kapsáře jsou často vnímány jako záležitost do dětského pokoje, ne vždy to musí tak být. Modrá je barva, která vyzařuje klid a pohodu a tenhle tmavý odstín, v kombinaci s béžovou, to zvládá úplně dokonale. Tak se pohodlně posaďte, třeba s kočkou na klíně, nebo zalezte do peřin a nechte se unášet té na vlně...

Nová kolekce kapsářů v kombinaci přírodního plátna a tmavě modré.  Tenhle je pětikapsový, dlouhý a úzký, na stěně moc místa nezabere, ale kapsy jsou veliké, vejde se do toho do nich opravdu hodně. Do předsíně na rukavice, do pracovny na šití, dětského pokoje na plyšáky, do ložnice na prádlo...či kamkoli jinam potřebujete.

Ušitý je z pevné převážně bavlněné látky (béžová je bavlna/len a ty trojúhelníky bavlna s trochou polyesteru, zbytek 100% bavlna), detaily ručně domalovány nevypratelnými barvami na textil, nahoře a dole provléknutá kulatá dřevěná tyč, díky níž se kapsář velmi jednoduše přiděláva na zeď (stačí dvě skobičky a přesahující konce tyče na ně položit). Po vyndání tyčí lze kapsář v případě nutnosti prát i v pračce na 40 stupňů. Ideální údržba je ale praní v ruce.

Velikost kapsáře 32x168 cm.

Na přání lze velikost i motiv upravit.

Menu
--