Domů Zboží Od jaja0002

Kapsička na intimky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od jaja0002

Katalogové č.: 11840141
Zobrazení: 38x
Vloženo: 15.10.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, cena poštovného se odvíjí od hodnoty objednávky. Bližší informace najdete v profilu v záložce "Doprava". Přeji hezký den a příjemné nakupování :-)

Tahle kapsička vznikla původně jako obal na lžičku. Dcera nosí ráda do školy k svačině jogurty a různé pomazánky. Z domova si na to bere lžičku a pořád se jí válí v tašce v mikrotenovém sáčku. A tak jí jeden den napadlo, že bych jí mohla ušít obal na lžičku. A když jsem ho tak ušila, napadlo zase mě, že by se to rozměrově mohlo hodit třeba na intimky. A taky že jo, pasují tam naprosto přesně. A milé dámy, co si budeme říkat....nějaký obal na vložení intimek do kabelky se vždy hodí a v obchodě se sehnat nedá. Jinak se dá samozřejmě použít na cokoliv, co vás napadne.

Teď naposledy ji dcera využila jako malou peněženku do psaníčka, když šla do divadla. Ta její klasická velká peneženka by se tam opravdu nevešla :-)

Takže je jen na vás, zda kapsičku využijete na intimky, tampóny nebo jako cestovní obal na lžičku nebo na jiné drobnosti dle vašich potřeb :-)

Ušita je ze 100% bavlny a vyztužena silným nažehlovacím vlizelínem. Na zapínání je použit suchý zip. 

Rozměry: 17 x 7,5 cm

V nabídce:

1 x tmavě růžová
1 x béžová
1 x fialová
1 x světle růžová

V případě objednávky napište o jaký vzor máte zájem. Pokud byste chtěla na kapsičku našít mašličku, stačí napsat do objednávky :-)

Menu
--