Domů Zboží Od The Mood

Karamelový oboustranný zavinovací lněný top LIA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od The Mood

Katalogové č.: 14163873
Zobrazení: 164x
Vloženo: 7.8.2023
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dopřejte svému tělu luxus, energii a zdraví i díky oblečení ze 100% lnu.

Len k létu zkrátka patří. V zemité, karamelově hnědé variantě jej můžeš kombinovat třeba se světlými, béžovými tóny,  dlouhou sukní, kraťasy či kalhotami s vysokým pasem. Zavinovací variabilní halenka/top s véčkovým výstřihem, ve kterém můžete nechat vyniknout eleganci Vašich zad, nebo jej naopak můžete nechat působit vpředu. Dopřejte si něm volnost a vzdušnost a zaviňte se pomocí pásků do mnoha variant kombinací.

Jediný kus vel. M

Délka: 46cm

Ostatní velikosti či barevné variace na objednávku do cca týdne, na míru. 

Len je tou  nejekologičtější tkaninou, zpracovávanou bez toxických výrobních procesů a nejpevnějším přírodním vláknem Častým používáním se jeho užitné vlastnosti dokonce zlepšují. Tím, že dobře absorbuje a odvádí vlhkost a teplo, má výborné termoregulační schopnosti.Vyznačuje se přirozenými antiseptickými vlastnostmi, vlněná vlákna dokonce obsahují prvky jako selen a křemík, které se podílejí na procesu antioxidační obrany a harmonizují činnost štítné žlázy, normalizují růst vlasů, nehtů a zlepšují pokožku.

Velkou výhodou je, že oblečení ze lnu nezadržuje statickou elektřinu, naopak odpuzuje její účinek na nás, také nepřitahuje prach, je antibakteriální a vhodný i pro alergiky. Navíc několikanásobně snižuje vliv gama záření.

Ještě nějaký důvod proč nejít do lnu?

Menu
--