Domů Zboží Od Rohačka

Karneolový náramek plný pozitivní energie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rohačka

Katalogové č.: 8825733
Zobrazení: 8x
Vloženo: 12.9.2017
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyrobený z kuliček karneolu a křišťálu s popraskaným efektem o velikosti cca 0,8 cm, doplněný rondelkami a modlícím se andělíčkem. Všechny kovové komponenty jsou z chirurgické oceli. Náramek je navlečený na pružence. 

Náramek je vhodný na obvod ruky cca 18,5 cm.

Karneol podle tradice přinášel štěstí a ochranu. Je to kámen plný energie, vitality, životní síly, povzbuzuje metabolismus, ovlivňuje ženské reprodukční orgány, zvyšuje plodnost, léči revmatismus, artritidu, neuralgii a deprese. Pomáhá při léčení kostí a šlach, zajišťuje dobré prokrvování orgánů a tkání.

Křišťál je nejúčinnější léčivý, univerzální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vhodný pro meditace a magické účely. Je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci. 

Menu
--