Domů Zboží Od Los Makinos

"Kopretiny pro zámeckou paní"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Los Makinos

Katalogové č.: 9113004
Zobrazení: 215x
Vloženo: 6.12.2017
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento polštář vznikl velice spontánně, nechala jsem se vést shůry. Ale možná je i trochu vzpomínkový. Obzvlaště mi připomíná léto, prázdniny a toulky českými luhy a háji. Takové ty dny, kdy chodíte s batohem na zádech, touláte se a objevujete klenoty naší země. To pak možná cestou narazíte i na hrad Krabonoš (dlouhá léta jsem si myslela, že se ve filmu hovoří o hradě Krakonoš:-)). Možná potkáte zámeckou paní a možná bude i bílá jako ta pověstná Bílá paní, co prochází skrze zdi.

Jako dítě jsem takové návštěvy zámků a hradů měla obzvláště ráda. Ta vůně starého nábytku, dřevěných parket a celková atmosféra mne fascinovala. Dodnes mi zůstala spousta vzpomínek a především mnoho pohlednic, skládaček a také turistických razítek, která jsme sbírali do památníku. I dnes máme takový vandrbuch a razítka sbíráme opět. A zrovna teď nastává ten správný čas, dlouhé zimní večery, kdy se nabízí si takové pamatníky otevřít a zavzpomínat, kde všude jsme v létě byli.

Polštář je ušitý ze 100% bavlněného plátna modré barvy. Je ozdobený aplikací, z jedné strany jsou tři kopretiny (pro zámeckou paní), ze strany druhé je žluté srdce. Povlak je ve tvaru tunýlku, na bočních stranách jsou stuhy k zavázání, které jsou ozdobené výšivkou.

Vnitřní část je ze žlutého 100% bavlněného plátna a je naplněná českými pohankovými a špaldovými slupkami v BIO kvalitě. Pohankové i špaldové slupky jsou obecně známé svými blahodárnými účinky.

Polštář je velký 23 x 62 cm a váží 1300 g.

Menu
--