Domů Zboží Od Šarajs

Kouzelný spací pytlík - "Jednorožci"

754 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Šarajs

Katalogové č.: 12002468
Zobrazení: 80x
Vloženo: 26.11.2020
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro dlouhodobé množství práce jsme nuceni na "pár dní" uzavřít obchůdek a věnovat se zakázkám, které byly před Vámi, děkujeme za pochopení - Vaše zn. Klaršinka - Šárka a Klára
Spací Pytlík

Je odzkoušený na vlastních dětech a začali jsme jej po právu nazývat „KOUZELNÝ PYTLÍČEK“:)! – KDYKOLIV JSME DO NĚJ DÍTĚ VLOŽILI A POLOŽILI DO POSTÝLKY, IHNED USNULO A SPALO KRÁSNĚ CELOU NOC:)!

  • délka cca 80cm (od ramínek po chodidla), vel. cca 74, v místě nožiček jsou „odšity“ rohy, což zajistí dítěte pohodlný prostor pro chodidla (tzn. pytlík není placatý, ale prostorný i do výšky), šíře je v místě hrudníku cca 40cm, ve spodní části pak cca 55cm

..vrchní i vnitřní materiá 100%bavlna , výplň polyesterové rouno. Střih spacího vaku je upravený tak , aby menší velikosti spacího vaku byly „bezešvé“ pod ramínky a na bocích.  Spací vak pro děťátko je proto maximálně pohodlný:).

V detailech se může mírně lišit od toho na obrázku….

Materiál

Vrchní materiál bavlna, výplň polyesterové rouno, vše s atestem pro děti do tří let…

Určení

Děti

Technika výroby

Šití

Údržba

– Prát v pračce na 40 stupňů, nesušit v sušičce a nečistit chemicky, používat prací prášek na barevné prádlo /bez bělících přísad/, určené pro kojenecké zboží. Žehlit na střední stupeň s napařováním, pouze s mírným tlakem na žehličku.

Menu
--