Domů Zboží Od artemis1981

KOUZLO CITRUSŮ - botanikum

76 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 1 dneTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 11165601
Zobrazení: 152x
Vloženo: 13.1.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Botanická vykuřovadla představují čistou přírodu v její celistvé kráse. Jsou složena z přírodních ingredií organického původu, většinu z nich sbírám v divoké přírodě nebo v zahradě. Ty ostatní pečlivě vybírám - zaměřuji se nejen na kvalitu hmotnou, ale též na podstatu duchovní - sběr bylinky v přírodním řádu.
Zpracování a příprava botanických kadidel je rituálem, souhrou přírody, úctou a pokorou k přírodně a jejímu bohatství.
KOUZLO CITRUSŮ je botanickou směsí přírodních surovin navozující teplé letní měsíce, vrcholné plodící sezony. Plody jsou plné životadárné šťávy korespondující s naší lymfou. Zelené listy klementinky dodávají životní sílu a kůra pomela představuje vysokou ochranu našeho nitra. Okvětní plátky růží z růžové zahrady jsou láskou, kterou přijímáme a dáváme, pudrovým tóny ženskosti, touhou, odhodlaností i vytrvalostí. Metafora uzavřeného poupěte otevírající se do plného, velkého květu rezonuje jako symbol naší duchovní cesty životem, pomalu nalézající odvahu a vůli rozkvětu do našeho plného potenciálu. Růže je symbolem lásky, vášně, procesu dávání a přijímání, krásy vztahu. Okvětní lístky nám pomohou najít nové způsoby otevřít se, důvěřovat a pustit vše staré.
Jablko nabízí očistnou sílu, učí nás poznání a také trpělivosti. Myrha - velmi ceněná pryskyřice, jež byla darem Ježíškovi a jejíž hodnota byla ceněna zlatem. Jemně rozšiřuje naši vnitřní moudrost, spojuje nás s podvědomím a zvedá závoj, který nás oslepuje před neznámým. Pracuje s energií Matky Luny, zvyšuje vibrace, které osvětlují naši Duši a odrážejí jakoukoliv negativní energii, která by mohla vyvolat pochybnosti nebo strach.
Pomerančové květy Neroli jsou symbolem čistota, nevinnosti a ctnosti. Vůni květů používala Anne-Marie de la Tremoille, princezna z Neroli.
Vzácné tonka boby dodají celé směsi dokonalý zážitek
O krásu a očistu přírodních ingredií pečuje surový kamínek křišťálu, který je součástí balíčku i dózičky.
Botanikum je možno využít rozmanitě:
* spalování na uhlíku, v kadidelnici
* na talířku, na zdroji tepla - např. topení
* rituálně - spalování v ohni
* k dekorování přírodních svíček
* jako pot-pourri
* základ pro výrobu bylinných koupelí
Složení: plátek pomeranče, citronová kůra, kůra z pomela, myrha - pryskyřice, klementinka list, růže okvětní plátky, tonka boby celé, pomerančový květ Neroli, jablko slupka, křišťál.
V nabídce máme botanická kadidla v ZIP sáčku nebo ve skleněné dóze zdobené pentagramem.
Produktová fotografie dózy je univerzální, složení bude totožné s popisem / dle fotografie úvodní /.
Objem skleněné dózy je 120 ml.
PENTAGRAM je symbolem všech prvků, zahrnutých v jednotě nekonečného kruhu. Země, vzduch, oheň, voda a duch spolupracují v harmonii a rovnováze, přinášejí pořádek a nastolují rovnováhu ve všem, co nás obklopuje a ve všem, co je v nás. Může být použit jako amulet magické evokace, která přináší uživateli ochranu, moudrost a magii.
Ráda připravím i OSOBNÍ BOTANICKÉ KADIDLO dle vašich potřeb.

    Menu
    --