Domů Zboží Od Mistr balič

Transportní krabička na 1 pár peckových náušnic

3 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 14.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 14.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Mistr balič

Katalogové č.: 2385035
Zobrazení: 61x
Vloženo: 30.1.2012
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Transportní krabička je určená k bezpečnému zabalení jednoho páru peckových náušnic. Budete mít tedy jistotu, že náušnice dorazí k budoucímu majiteli v pořádku, protože krabička přežije zatížení, náraz, pád z výšky i jiné nešetrné zacházení během transportu.

Popis:

Krabička je z polystyrenu, peckové náušnice stačí jen zapíchnout. Otvory jsou navíc dost hluboké, takže náušnice bude v krabičce zapuštěná a nehrozí, že by se například zatížením na poště poničila. Výška celé krabičky je taková, aby se pecka dala zapíchnout a nevylezla na druhé straně a zároveň se celá krabička ideálně vejde do obálky.

Krabičku s náušnicemi doporučujeme před samotným vložením do obálky ještě dát do sáčku nebo přetáhnout potravinovou folií, aby z ní náušnice během transportu nevypadly.

Rozměry:

5 x 3 cm 

výška je 2 cm, takže pecka se dá zapíchnout, aniž by vylezla na druhé straně

průměr kruhového otvoru: cca 1,7 cm

hloubka otvoru: cca 0,5 cm

 

Poštovné: 

Krabička bude odeslána obyčejně, aby bylo poštovné co nejnižší. Pouze při objednání většího počtu kusů zašleme zásilku doporučeně a poštovné Vám následně upravíme na 45 Kč. Pokud byste chtěli i menší zásilku poslat doporučeně, napište a domluvíme se.

Větší balení:

V nabídce je i balení po 10 ks a 100 ks.

 

Krabička je ručně vyrobená na speciální řezačce polystyrenu, takže se jedná svým způsobem o originál, který není běžně k dostání.

Náušnice, které jsou na obrázku koupíte u Princezny Pampelišky.

    Menu
    --