Domů Zboží Od SONYA PUESTA

Krátký autorský ochranný JASPIS

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od SONYA PUESTA

Katalogové č.: 12839047
Zobrazení: 56x
Vloženo: 16.10.2021
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NÁHRDELNÍKY, které máte vložené do košíčku jsem zvýhodnila prodejní cenu ;) Podívejte se, jestli to bude ten váš co jste si vybrala??? Příjemný nákup.

JASPIS je minerál, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

Délka náhrdelníku kolem krku je 53 cm, průměr donutu má 27 milimetrů, délka závěsu je 7 cemtimetrů.

Při tvorbě náhrdelníku jsem použila donut z JASPISU,  SLUNEČNÍ KÁMEN, luxusní mosaznou korálku se zirkony v kvalitě AAA, bez obsahu niklu, vhodné pro alergiky, ŘÍČNÍ PERLY, PERLEŤ,  MORGANIT,  japonské perličky zn. TOHO a PRECIOSSA, oblíbené magnetické zapínání. 

KAŽDÝ ŠPERK JE ORIGINÁL.

Šperky před odesláním zkontroluji, přibalím informace o působení na Vaše tělo i duši, a také o zacházení se šperkem. Minerály, krystaly jsou součástí přírody, stejně jako my, lidé. Tvořené po miliony a miliony let přirozenými zemskými procesy, vznikající při teplotách od 1.300 °C a tlaku tisíců atmosfér.

Šperky tvořím v nekuřáckém ateliéru s láskou a vášní, nabitém pozitivní energií z minerálů a polodrahokamů, které mě obklopují.

Všechny objednávky balím pečlivě do dárkové krabičky tak, aby i rozbalování byl pro Vás příjemný zážitek, používám obalový materiál, který dostal druhou šanci a zašlu Českou poštou v bublinkové obálce ihned po připsání částky na účet. 

DÁRKOVÉ KRABIČKY S VELKOU PEČLIVOSTÍ VYTVÁŘÍM CELÉ SAMA.

KAŽDÁ ZÁKAZNICE OBDRŽÍ ŠPERK V TOMTO JEDINEČNÉM KOUSKU ZDARMA.

V případě, že byste chtěli podpořit moji tvorbu, můžete si ji vložit do košíčku za symbolickou cenu - ZVOLÍTE VE VARIANTÁCH.

https://www.fler.cz/zbozi/darkova-krabicka-na-sperky-a-drobnosti-13464808

DĚKUJI.

Těším se na Váš zájem o moji tvorbu.

 

Menu
--