Domů Zboží Od indívo

Krémový deodorant - šalvěj - yzop - levandule

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
Krémový deodorant - šalvěj - yzop - levandule
277 Kč za 1 ks
vyprodané
Přírodní, ručně šlehaný krémový deodorant s příjemnou vůní Bio levandule, Bio šalvěje muškátové a troškou yzopu. Kompozice těchto esenciálních olejů působí anti
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený175 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od indívo

Katalogové č.: 4213316
Zobrazení: 3132x
Vloženo: 29.8.2013
Počet srdcí: 105x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přírodní, ručně šlehaný krémový deodorant s příjemnou vůní BIO levandule, BIO šalvěje muškátové a troškou yzopu. Kompozice těchto esenciálních olejů působí antibakteriálně a regeneračně.

Vzhledem k obsahu šalvějového oleje tento deodorant neoporučujeme těhotným ženám a při kojení.

Vyvážené složení deodorantu nezabraňuje samotnému pocení, potlačuje však nepříjemný zápach způsobený rozkladem potu za přítomnosti bakterií.

Původní recepturu jsme upravili. Šlo nám zejména o výrazné snížení obsahu sody, která může pokožku dráždit. Proto je možno pozorovat změnu barvy i samotné textury. Sodu jsme částečně nahradili nejjemnějším jílem medicínské kvality, který napomáhá korigovat vlhkost v podpaží a snadněji odvádět toxiny z těla. Dále pak křemelinou pocházející z jednobuněčných řas (rozsivek, jedná se o nezpevněnou horninu), která je bohatým zdrojem křemíku a používá se k detoxikaci. Křemelina je vhodná pro oblasti citlivé pleti, které my mohly být náchylné na podráždění

Základem deodorantu je bambucké máslo obsahuje mnoho vitamínů, výrazně zjemňuje a chrání pokožku. Používáme máslo z organického zemědělství s certifikátem EcoCert. Použitý BIO kokosový olej pocházející z fair trade produkce vykazuje antibakteriální vlastnosti. Za studena lisovaný mandlový olej jemně pečuje o citlivou pokožku podpaží.

Esenciální oleje jsou fixovány na speciálním druhu škrobu - arrowrootu, díky kterému dochází k jejich postupnému uvolňování. Arrowroot z maranty třtinové dokáže z pokožky vytahovat toxické látky. Křemelina, jíl, jedlá soda a arrowroot jsou také dezodoračními přísadami.

Deodorant má decentní, sladce bylinnou vůni.

................................................................................................

Rozdíl mezi deodorantem a antiperspirantem:

Deodorant je přípravek, který slouží k omezení tělesného pachu.

Antiperspirant je kosmetický prostředek, který brání vzniku potu. Potit se je přirozený proces, díky kterému se naše tělo nepřehřívá. Antiperspiranty jsou tedy látky, které tuto funkci těla potlačují. Využívají k tomu nejrůznější chemické látky, které pronikají do našeho těla a blokují funkce potních žláz. Zabráněním pocení si tak v sobě uchováváme škodlivé látky, které by se odplavily z těla. Takto v něm zůstávají a hromadí se např. v lymfatických uzlinách, což může mít za následek zdravotní problémy.

..................................................................................................

Složení: bambucké máslo, marantha třtinová, kokosový olej, soda, mandlový olej, křemelina, jíl,  100% esenciální oleje: levandule maillette, šalvěj muškátová, yzop, slunečnicový olej, rozmarýnový extrakt.

Objem: 50ml v aluminiové dóze viz foto (2 ks etiket se všemi informacemi)

V případě podráždění, či zarudnutí pokožky přestaňte produkt používat.

Deodorant neobsahuje propandiol, triklosan, glycerin, palmový olej, produkty z ropy, extrakt z grepových jader, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

o PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY o

Menu
--