Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Křišťálová větev - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 10330212
Zobrazení: 686x
Vloženo: 16.2.2019
Počet srdcí: 68x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Velmi slušivý náhrdelník - otevřená obruč - s křišťálem. Délka náhrdelníku 17,5 cm, šířka 14 cm. Náhrdelník se dá částečně tvarovat podle potřeby, obruč je pružná. Nasazuje se zezadu přes krk, nikoliv přes hlavu.

Vyrobeno technikou měkkého pájení šperkařským cínem. Patinováno, leštěno, ošetřeno antioxidantem.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

O křišťálu se říká, že podporuje meditaci, intuici, poznávání sebe sama, podporuje být otevřen životu, odpovědnost, inspiraci, nadhled, rozpouští negace. Potlačuje rozbouřenou mysl. Křišťál symbolizuje světlo na Zemi. Má očistnou, léčivou energii. Působí jako katalyzátor, který v nás urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá a pozitivní energií nás nabíjí. Zajišťuje rovnováhu, posiluje nás a v meditaci se stává zrcadlem naší duše. V magické rovině odporuje všemu, co na něj působí v protikladu, věčné tmě, veškerému zlu, negativní energii, černé magii. Používáme ho jako kyvadlo k určení kladů a záporů, jako kouli k podpoření jasnozřivosti a obecně jako oblázku či prostého krystalu k podnícení inspirace a intuice.

Vzhledem k velikosti balení je nutno odeslat buď přes Zásilkovnu, nebo jako cenný balík.

Bližší informace o ošetřování a péči o šperky najdete ZDE

Menu
--