Domů Zboží Od Husy

Kuklička 6-12 měsíců cihlově červená

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
Kuklička 6-12 měsíců cihlově červená
550 Kč za 1 ks
vyprodané
Dopřejte svému dítku pohodlí a měkkost z příjemného přírodního materiálu Kuklička skřítkovská - elfí ;o) Pletená z příjemné merino vlny, pružným patentovým vzor
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - balík doporučený0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Husy

Katalogové č.: 13762871
Zobrazení: 160x
Vloženo: 18.12.2022
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, protože nakupujete v e-shopu a nemůžete si tak nabízené zboží fyzicky prohlédnout, mám na Vás velkou prosbu - pokud Vám nebude cokoliv vyhovovat, kontaktujte mě nejdříve vnitřní poštou. Ráda se s Vámi domluvím tak, abyste byli spokojeni. Hezké dny a děkuji, Petra

Dopřejte svému dítku pohodlí a měkkost z příjemného přírodního materiálu ♥

Kuklička skřítkovská - elfí ;o)) Pletená z příjemné merino vlny, pružným patentovým vzorem.

Pro běžné nošení či jako dárek :o))

Materiál: nová a nepáraná příze italského výrobce, 100% vlna merino

Informace o merino vlně (čerpáno z internetu):
Osm nej vlastností oblečení z Merino vlny
Merino je významné plemeno ovce, které původně pochází ze severní Afriky. V současné době jsou hlavními producenty Merino vlny chovatelé v Austrálii. V současnosti z Austrálie pochází přes 80 % světové produkce. Přírodní vlákno Merino má mnoho předností. Vlna Merino ovcí je prodyšná, nezapáchá, neškrábe na těle a její údržba je snadná. Zjistěte i další výhody oblečení a jiných výrobků z Merino vlny. 

Jak a kde žijí ovce Merino?

Přes 70 miliónů oveček žije v australských stepích a horách. Na rozlehlých pastvinách dýchají čistý vzduch, živí se trávou a vodou. Farmáři tímto přirozeným způsobem chovu zvířat ukazují, že je možné obhospodařovat australskou venkovskou půdu v souladu s životním prostředím, a zároveň tak uspokojit vysokou poptávku zákazníků po vlně.

Chovatelé stříhají Merino ovce 1× ročně. Z jedné ovečky ročně získají 2-10 kg vlny s výtěžností kolem 50 % čistého vlákna. Zbytek je špína, mastnota a až 25 % hmotnosti tvoří nasáklá vlhkost.

Aktivní vlákno Merino patří k nejdokonalejším vláknům na světě. Jaké jsou jeho přednosti? 

1) Na pokožce neškrábe a “nekouše”

Australská vlna Merino je jednou z nejjemnějších a nejměkčích produkovaných vln na světě. A to hlavně díky tomu, že je vlákno mnohem tenčí než jiné typy vlny. Dokonce několikrát tenčí než lidský vlas.

2) Je prodyšné

Vlákno Merino pojme vlhkost o hmotnosti 30 % svého suchého stavu. Umělá vlákna za stejných podmínek absorbují vlhkost jen v rozsahu 5 %. Oblečení v horku nebo při zvýšené fyzické zátěži aktivně odvádí molekuly výparů vlhkosti od těla. Funkční termo triko tak zůstane prodyšné a nestudí, i když se během tělesné aktivity zpotíte.

3) Reguluje teplotu

Vlákno vlny Merino je přirozeně kadeřavé, proto má oblečení výborné izolační vlastnosti. V zimě vás zahřeje a v létě naopak ochladí. Tílko nebo tričko noste v zimě jako první vrstvu.

4) Nezapáchá

Speciální šupinkovitý povrch vlněného vlákna zamezuje množení bakterií. Oproti tomu je vlákno syntetického materiálu hladké, proto se po něm bakterie lépe pohybují a množí. V oblečení můžete cestovat, sportovat nebo chodit do práce mnohem delší dobu než v tričku z bavlny či polyesteru.

5) Údržba vlny je snadná

Vlákna mají ochranou vrstvu mikromazu, kterou neodstraníte ani praním nebo chemickým čištěním. Tato vrstva zabraňuje vstřebávání nečistot a skvrn do vlákna. Případnou špínu z oblečení tak lépe odstraníte. Hotový výrobek pereme v chladnější vodě a nikdy jej nenecháme příliš nasáknout. Sušíme volně rozložené.

6) Zabraňuje proniknutí UV záření

Vlákno vlny vás ochrání před UV zářením. V triku s dlouhým rukávem vás sluneční paprsky jen tak nespálí.

7) Je tvarově stálé a nemačkavé

Vlákno Merino je přirozeně elastické, proto můžete oblečení natáhnout podle potřeby. Navíc je nemačkavé, takže po dni zabaleném v kufru stačí triko nebo svetr jen přehodit přes postel nebo dát na ramínko.

8) Je biologicky rozložitelné a obnovitelné

Čistě přírodní vlákno Merino se na rozdíl od umělých vláken při likvidaci rozloží zpět do země přirozenou cestou během několika let. Záleží-li vám na životním prostředí, je pro vás Merino jasnou volbou.

Made in EU

Velikost:6-12M

Doporučená údržba: viz můj profil

Menu
--