Domů Zboží Od Matyldina stodola

Kurz tkaní - Vzorování ve dvojité tkanině

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Matyldina stodola

Katalogové č.: 8889620
Zobrazení: 205x
Vloženo: 3.10.2017
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Čtyři listy postačí. Nevěříte? Přijeďte si vyzkoušet tuto kreativní techniku, při které si můžete zatkat do dvou vrstev tkaniny cokoliv, co si jen dokážete nakreslit do čtvercové sítě. Postačí znalost tkaní plátna, umět trochu počítat a mít trochu představivosti. Uplatnění je široké - všude tam, kde potřebujete opravdu pevnou tkaninu, třeba na tašky nebo obaly na elektronické pomocníky.

A co se naučíte? Společně spočítáme hustotu osnovních nití a vysvětlíme si zákonitosti osnovy pro dvojité tkaní. Při navádění vlastní osnovy se naučíme chápat návod do listů a zvedací plán. Začneme s nejjednodušším postupem tkaní dvojité tkaniny a postupně se dopracujeme až ke vzorování. A na závěr si utkáte svůj kousek vzorníku podle vlastního návrhu.  Během práce se s vámi podělím o tipy a triky, které pomáhají ulehčit práci nebo předcházejí zbytečným chybám.

V atelieru jsou k dispozici dva stavy, oba osmilisté, Ashford stolní ovládaný klapkami a Louet ovládaný šlapadly. Oba jsou pro tuto techniku vhodné. Materiál je započítaný v ceně. Při tkaní této techniky je vyšší, dvojnásobná spotřeba materiálu, proto je kurzovné o tuto částku navýšeno. Kurz je pro svou časovou náročnost dvoudenní, určený pro 1 - 2 účastníky. Kurz nemusí být naplněn, budu se věnovat i jednomu zájemci. Termíny mohu nabídnout pouze prázdninové, víkendové a o svátcích (mimo Vánoce a Velikonoce). Začátek kurzu je v pátek  v 16.00 do 20.00, pokračuje v sobotu od 9.00 do 18.00 s přestávkou na oběd a svačiny, končí v neděli v 11.30, celkem 16 hodin. Případně se můžeme předem domluvit na čase, který bude více vyhovovat vám. Jídlo je možné připravit u nás, případně si zajít do jedné z místních restaurací. V okolí je dostatek možností ubytování v místních penzionech.

Menu
--