Lampascioni

Ve francouzské oblasti Pouilles jsou tobolky modřence chocholatého považovány za delikatesu.
 Tobolky se na několik hodin namočí, aby ztratily svoji hořkost. Poté jsou dlouho pečeny v troubě při nízké teplotě. Nakonec jsou naloženy do olivového oleje a uloženy do sklenic k uskladnění. Na jaře se pak používají do různých salátů a při letním grilování.

Pokud byste tuto zvláštnost chtěli ochutnat, nevyhledávejte v menu "Muscari", jakožto francouzský název rostliny, ale italské slovíčko "Lampascioni", neboť tam je původ této delikatesy.

Digitální fotografie.

Zasílám e-mailem či vnitřní poštou bez vodoznaku, jaké je Vaše ctěné přání.

Prosím, respektujte autorská práva.

Kategorie:
 
Os. kategorie:
Barvy:
Velikost:
digi < 2 MB
Motiv:
příroda
Typ:
jen data
 
Klíčová slova:
 
Techniky:
Sdílet:

Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
1.89 €
doprava
Poštovné a balné: zdarma
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 €
Možnosti platby:
  • Platba bankovním převodem
pouze 1 ks | k odeslání zítra * K odeslání: 14.12.2018 Dostupnost: skladem Termín odeslání: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
 
 
Informace
« »

Aktivity
Poslat dotaz na zboží

Informace o zboží
Prodejce: provocateur
Katalogové č.: 5846581
Počet zobrazení: 2x
Vloženo: 15.12.2014
Počet udělených: 0x