Domů Zboží Od esme5

lapač snů - starorůžový světlý větší 20 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od esme5

Katalogové č.: 8721679
Zobrazení: 155x
Vloženo: 2.8.2017
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Měsíce trvající úsilí přineslo úrodičku. Našla (a vyčerpala) jsem zdroj na starorůžové pštrosí peří, které se letos v nabídce hlavních dodavatelů ještě neobjevilo. A to je srpen. Ach jo.

A tak po dlouhé době přidávám něco ve starorůžové jako hlavní barvě.

Tento je vypleten na kruhu o průměru 20 cm a bez poutka má délku 64 cm. Kruh je opleten smetanovou kůžičkou a přízemi - béžovou, starorůžovou a smetanovou. Ze stejných přízí jsou spleteny ověsy. Výplet kruhu je proveden ve starorůžové přízi, pečlivě a ozdobně "s hvězdou" a zdobí jej ve středu moje pýcha - překrásná velká starorůžová perla.

Ověsy jsou velmi bohatě zdobeny dlouho střádanými kvalitními mačkanými skleněnými korálky ladícími do barev. Jsou překrásné.

No a konečně peří - nejdominantnější je pštrosí starorůžové doplněné smetanovými a béžovýni pštrosími peříčky a množstvím dalších starorůžových pírek různých odstínů a do barev. Jako okrášlení všeho je přidáno několik puntíkovatých perliččích peříček do barvy - hlavně na konec ověsů a pak u kruhu. Je přidáno různě "tajně" několik "divokých peříček" z přírody. Peří je velmi bohaté a nadýchané.

Lapač je oboustranný - jak do prostoru tak na zeď.

dlouho chybějící a poptávaný kousek.

Menu
--