Domů Zboží Od esme5

lapač snů - "Vždyť přeci létat je snadné" 15 EXTRA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od esme5

Katalogové č.: 9722445
Zobrazení: 293x
Vloženo: 17.7.2018
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro všechny postižené láskou nevykořenitelnou a nezklamávající a neukojitelnou. Létání. Letadla. Všechno, co létá. Čirá krása a blaho pro postižené.

Protože patřím k jendním z nich, tak v novém tématu, které jsem začala, a to "KOV" jsem vyrobila tento lapač, jako poctu výše zmíněné lásce a potěšení (zdravím Honzu Čecha a MUDr. J. Pavlatu - oba s hlubokým vděkem)

Základem lapače je hematit a kov. Kruh - průměr 15 cm je opleten stříbrnou lacetkou, šedou kůžičkou a bílouu a šedou přízí. Náročný a přesný výplet je z kovově šedé příze a je přidáno stříbrné vlákno.

Ve středu kruhu je malé letadélko - takový turbovrtulový bizjet; (první z mnoha (MNOHA) kovových přívěsků na téma létání a s ním spojené záležitosti.

Péřové ověsy jsou tři s peřím mnoha druhů a odstímů kovově modré, kovově šedé, až po nejsvětlejší šedobílou. Jsou přidány i krásné letovky, peří se zakroucenými konečky a pírka se "zrcátkem" - černomodro kovovým leskem. (sem tam je pečlivě ukryto "divoké peříčko". Tyto ověsy jsou zdobeny pošitím šedými, stříbrnými, kovovými a skleněnými korálky, perličkami a ohňovkami. 

Mezi péřovými ověsy je 6 ověsů "pokladovo/korálkovo přívěskových" na transparentních lankách pracně kotvených rokajlem se stříbrným průvlekem v různých rozestupech a skupinkách. Na jejich konci je vždy nejtěžší a nejefektnější kovový přívěsek ,

Celkem je na lapači 24 "létacích" apod. přívěsků:

Jsou to: 2x kompas a růžice, 2x dopravní, letadlo, 2x bizjet, 1x šíp, 2x letící pták, 2x klíč malý, 1x sportovní auto, 1x plachetnice, 1x klíč FAB,, 1x podkova, 2x hvězdička, 1x krásné větší ptačí křídlo, 2x tryskové letadlo, 2x různé lístky ze stromů a nakonec perla perel - 1x korunkový uzávěr od piva. Bez něj to prostě nešlo....

Tyto "silonové" ověsy jsou kromě přívěsků ozdobeny stříbrnými korálky; pak hlavně k oslavě KOVU - zlomky, kostičkami a kuličkami hematitu (mnoho) a ohňovkami a ......

Překrásná a pečlivá práce s dlouhodobým sbíráním materiálu, na kterém se opravdu nešetřilo. 

Je prostorový. Délka bez poutka je 61 cm. 

Za hematit a další část materiálu a korálků již delší dobu vděčím FLERovci "U lípy - materiál" - s nepřeberným a stále doplňovaným sortimentem, na kterého je perfektní spolehnutí.

pokud se budete na lapač pozorně dívat, vždycky objevíte něco nového a jedinečného.

Nechtěla jsem vyzvednout jen jeden efekt - chtěla jsem udělat pokladnici s velkou možností objevování i v detailech, často skrytých, tak jako létání. Ať vaše sny o létání jsou tak plné krásy, jako skutečnost.

Takže - K nebi výš!

Nikdy se tento kousek nemůže opakovat. mohu se pokusit ho napodobit, ale jednak bych nechtěla a jednak by to ani moc nešlo pro spoustu specifických detailů. Budu ctít jeho naprostou výlučnost.

Lapač je oboustranný. Prostorový i na zeď. 

Tady jsem dosáhla nové kvalitativní úrovně a je to krásné, náročné a exkluzivní a jsem na svoji práci a její výsledek nesmírně pyšná.

Menu
--