Domů Zboží Od Dekorace u Silvie

Lapač zlých snů Dětské snění 15 x 42 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dekorace u Silvie

Katalogové č.: 11670290
Zobrazení: 33x
Vloženo: 7.8.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapače snů zavěšují indiáni za hlavu spícího, nebo volně do místnosti. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího, aby s nimi mohl dále pracovat a v klidu snít.

Bílá barva lapače zlých snů Vašemu děťátku zajistí klid a odpočinek. Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti. Napomáhá přemýšlení, stabilizuje, posiluje a očišťuje. Fialová barva korálků a peří je symbolem duchovna i srdečnosti. Působí na centrální nervový systém uklidňujícím dojmem a vyvolává spánek. Přináší inspiraci, pokoru a napomáhá meditacím. Zklidňuje hyperaktivní děti. Přináší sny o okultních či magických záležitostech.


Je vhodný k zavěšení do ložnice, do obýváku, do pracovny, do dětského pokoje nad postýlku, pro šťastné sny Vašeho děťátka. Lapač zlých snů pohlcuje negativní energii, je vhodný jako dárek pro každou příležitost.


Základní kovový kruh má průměr 15 cm a je vyplněn háčkovanou krajkou ze 100% bavlny. Na kruhu jsou zavěšeny bavlněné krajky a  pštrosí peří je přichyceno na dřevěných korálcích.


Délka lapače je 42 cm.

Menu
--