Domů Zboží Od Dekorace u Silvie

Lapač zlých snů Lesní holubice 20 x 60 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dekorace u Silvie

Katalogové č.: 13261078
Zobrazení: 31x
Vloženo: 2.4.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapače snů zavěšují indiáni za hlavu spícího, nebo volně do místnosti. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího, aby s nimi  mohl dále pracovat a v klidu snít. 

Přírodní světle béžová barva háčkované krajky spojuje účinky bílé a hnědé barvy. Bílá barva lapače Vám zajistí klid a odpočinek. Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti. Napomáhá přemýšlení, stabilizuje, posiluje a očišťuje. Hnědá barva symbolizuje trpělivost a spolehlivost. Je to barva země a pokory. Dodává klidnou, stálou energii. Je barvou zdravého rozumu.

Vhodný k zavěšení do ložnice, do obývacího nebo dětského pokoje nebo do pracovny, nebo jako dárek k jakékoli příležitosti. 

Základní kovový kruh má průměr 20 cm. Je omotán světle béžovou přírodní bavlnou a vyplněn háčkovanou krajkou ze slaboučké 100% přírodní bavlny. Na kruhu jsou zavěšeny bílé bavlněné krajky a vše doplňují bílá husí peříčka přichycena na dřevěných a umělohmotných korálcích. 

Celková délka lapače je 60 cm. 

Menu
--