Domů Zboží Od Galocka

Láska a věrnost - Růženín /chir.ocel/

350 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Galocka

Katalogové č.: 8702913
Zobrazení: 42x
Vloženo: 24.7.2017
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava zdarma při nákupu nad 900 Kč.

Náramek je vyroben z kvalitní chirurgické oceli Osteo (použité nerezové dráty nereagují s pokožkou, nemění barvu) a krásných valounků růženínu. Vhodné pro alergiky.

Velkým plusem je dlouhá životnost náramku, který může být nošen neustále, i ve vodě, na rozdíl od náramků na gumičce. Životnost náramku je prakticky neomezená, pokud nedojde k jeho fyzickému zničení. 

Délka náramku 20 cm, na přání mohu upravit.

Růženín:

Málo krystalů se může pochlubit takovou nádhernou a přitom skutečně jemnou barvou. Růženín je pochopitelně kámen růžových odstínů a říká se o něm jako o kameni Venuše.

Jeho výskyt a víra v jeho schopnosti se datuje už do Egypta za dob faraónů. Egypťané věřili, že růženín zpomaluje stárnutí člověka.  Růženín je symbolem lásky a krásy. Učí lásce k sobě samému a v partnerském vztahu podněcuje bezpodmínečnou a oddanou lásku.

Dodává vnitřní klid a prohlubuje přátelství. Podporuje trpělivost a vnitřní vyrovnanost. Nesmělým pomáhá projevit skrývané city a pocity. Svými vibracemi přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.

Křivdy utrpěné v minulosti usnadňuje zacelit a pomáhá na ně zapomenout. Dává sílu odpouštět.  Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres, strach, zlost a nepříjemný dlouhotrvající pocit viny. Napomáhá změně myšlení a přijímání přicházejících změn. 

Růženín vyvolává v lidech něžnost, zklidňuje mysl a navrací harmonii mezi lidi s konfliktem. Podporuje věrnost ve vztazích. Kromě zmíněných účinků dokáže růženín také ochránit před negativní energií a před znečištěním okolního prostředí.

V mé nabídce najdete k náramku ladící náušnice a náhrdelník.
    Menu
    --