Domů Zboží Od STJ

LÁTKOVÉ PEXESO Kreslená africká zvířata (16 dv.)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené155 Kč
Zásilkovna155 Kč
Dobírka
Zásilkovna175 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od STJ

Katalogové č.: 12349616
Zobrazení: 23x
Vloženo: 22.3.2021
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Odolné látkové PEXESO o 16 dvojicích (32 kartičkách) s kreslenými zvířecími motivy využijete s dětmi k učení i hře. Součástí sady je také látkový pytlíček k jeho uložení.

Nejmenším dětem je možné ukazovat jednotlivé kartičky a pojmenovávat na nich vyobrazené dopravní prostředky, v období mezi půlrokem a rokem věku mohou začít manipulovat a otáčet kartičkami samy.

S batolaty je možné začít hledat a přiřazovat nejprve stejné kartičky do dvojic a následně začít s klasickou PEXESO hrou a postupně přidávat do hry více a více dvojic.

 

PEXESO bylo ušito bezemisně výhradně z evropských materiálů. Elektřina potřebná k jeho ušití byla vytvořena naši vlastní solární elektrárnou, která je v provozu od roku 2012 a již vyrovnala svůj uhlíkový dluh.

 

Rozměry: velikost jednotlivých kartiček cca 8x8cm, velikost úložního pytlíčků cca 20x30cm

Materiálové složení: obrázkové PEXESO motivy 100% bavlna s atestací oeko-tex100 (SK) podžehlená výztuhou RONAR FIX (CZ), rubová látka 100% bavlna s atestací oeko-tex100 (CZ) podložená výztuhou RONAR FIX (CZ), nitě 100% PES zn. Amann (CZ) 

Údržba: při znečištění možno vyprat ručně nebo v pračce s teplotou vody do 40°C, nebělit, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout, žehlit je možné na střední stupně bez napařování

  • v případě praní v pračce doporučuji kartičky prát ve vaky (sáčku) na jemné prádlo

Věděli jste, že...? Slovo PEXESO vzniklo jako akronym z výrazu "pekelně se soustřeď" (pek-se-so) a hru vymyslel český výtvarník Zdeněk Princ v 60. letech 20. století.

Menu
--