Domů Zboží Od kočičí pelíšky

Lebedidlo kanafasové - s výtěžkem pro Bedříška

799 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od kočičí pelíšky

Katalogové č.: 2670377
Zobrazení: 30x
Vloženo: 28.4.2012
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pelíšek byl zakoupen a věnován kocourkovi Bedříškovi a jeho malým mourovatým kamarádům u Brněnského Maxe (viz foto nahoře).
Moc děkujeme za velkou podporu a pomoc věrné zákaznici!  

Oboustranný kanafasový kočičí gauč s vysokým hygienickým standardem - se snímatelným potahem z kombinace čtyř kanafasových látek - oranžovozelená kostka - velká i malá, oranžová, zelená.

Vnější potah je opatřen zipem a kanafasovými tkanicemi, je velmi variabilní a lze sundat a vyprat samostatně (40°C). Postranní mantinely jsou k sobě v rozích svázány tkaničkami, další úvazy jsou použity jako zapínání (resp. zavazování) bočnic po vložení vnitřních vaků. Pelíšek můžete jednoduše otočit vzhůru nohama - vyberte si sami, která kombinace látek se Vám líbí víc.

Vnitřní vaky (tři boční mantinely a jeden polštář) jsou ušity z hypoalergenní sypkoviny s aktivním stříbrem ve tkanině - technologie StříbroAktiv působí proti plísním, bakteriím i proti roztočům. Vaky je možné vyjmout z potahu a vyprat samostatně (na 40°C).

Náplň vaků: polyesterové (PES) kuličky nejvyšší kvality z Plané nad Lužnicí. Kuličky jsou odolné proti slehávání a žmolkování, vytvářejí prostředí nevhodné pro výskyt prachových roztočů (vhodné pro alergiky).

Materiál: 
- potah: český kanafas z Postřekova (100% bavlna)
- vnitřní vaky: sypkovina Sulpa StříbroAktiv z Tanvaldu (100% bavlna)

Rozměry:
Vnější rozměr svázaného gauče (vč. bočnic): cca 60 x 50 cm.
Vnitřní rozměr svázaného gauče (plocha na ležení) cca 50 x 40 cm. 
Rozložené na polštář: cca 80 x 60 cm (s výjimkou chybějících rožků) - viz foto. 
Výška v nezatíženém stavu 10 cm (spodní polštář).

Podléhá licenci CC: Creative Commons: Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nekopírujte-Nezasahujte do díla 3.0 Unported.

*************************************************
Zakoupením pelíšku přispějete částkou 200 Kč 
(výtěžek po odečtení provize Fleru a nákladů na materiál) mourečkovi Bedřichovi (viz poslední foto nahoře) v péči OS Brněnský Max

Kocourek, který už dvakrát ztratil domov, stále čeká na svého adoptivního rodiče.

"Kocourek Bedřich ztratil domov, když jeho majitelka zemřela a dům dědicové nechali zbořit. Toulal se po okolí a našel zaopatření v místě, kde krmíme venkovní kočičky. Bedřich by zde byl spokojen, ale poměry v lokalitě se nedobře změnily a kočky byly náhle ohroženy. Navíc bylo u Bedřicha diagnostikováno selhání ledvin. Kocourek se tohoto času léčí v depozitu. V domě si zvykl rychle, je evidentní, že zimu raději tráví v teple domu."

Zdroj: článek o kocourkovi Bedřichovi- OS Brněnský Max
*************************************************

Všem nakupujícím, kteří mají u Brněnského Maxe virtuálně adoptovanou kočičku/kocourka, nabízím zdarma servis na případnou opravu či výměnu zipu. Nabídka platí pro všechny pelíšky a látkové potahy Ku-Go (pelíšky i polštáře) a je trvalá.

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc své adoptované kočičce finanční částku na účet sdružení, nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, na veterinu a léky, které jsou bohužel nutné zvláště pro nemocné kočičky. Nemocné, a zvláště infekční kočičky zůstávají v depozitu po celý život, šance na jejich umítění je malá.

Menu
--