Domů Zboží Od kočičí pelíšky

Lebedidlo kanafasové - s výtěžkem pro Othella

799 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od kočičí pelíšky

Katalogové č.: 2664752
Zobrazení: 30x
Vloženo: 25.4.2012
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Oboustranný kanafasový kočičí gauč s vysokým hygienickým standardem - se snímatelným potahem z kombinace čokoládového a kostkovaného kanafasu

Vnější potah je opatřen zipem a kanafasovými tkanicemi, je velmi variabilní a lze sundat a vyprat samostatně (40°C). Postranní mantinely jsou k sobě v rozích svázány tkaničkami, další úvazy jsou použity jako zapínání (resp. zavazování) bočnic po vložení vnitřních vaků. Pelíšek můžete jednoduše otočit vzhůru nohama - vyberte si sami, která kombinace látek se Vám líbí víc.

Vnitřní vaky (tři boční mantinely a jeden polštář) jsou ušity z hypoalergenní sypkoviny s aktivním stříbrem ve tkanině - technologie StříbroAktiv působí proti plísním, bakteriím i proti roztočům. Vaky je možné vyjmout z potahu a vyprat samostatně (na 40°C).

Náplň vaků: polyesterové (PES) kuličky nejvyšší kvality z Plané nad Lužnicí. Kuličky jsou odolné proti slehávání a žmolkování, vytvářejí prostředí nevhodné pro výskyt prachových roztočů (vhodné pro alergiky).

Materiál: 
- potah: český kanafas z Postřekova (100% bavlna)
- vnitřní vaky: sypkovina Sulpa StříbroAktiv z Tanvaldu (100% bavlna)

Rozměry:
Vnější rozměr svázaného gauče (vč. bočnic): 60 x 50 cm.
Vnitřní rozměr svázaného gauče (plocha na ležení) 50 x 40 cm. 
Rozložené na polštář: 80 x 57 cm (s výjimkou chybějících rožků) - viz foto. 
Výška v nezatíženém stavu 10 cm (spodní polštář).

Podléhá licenci CC: Creative Commons: Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nekopírujte-Nezasahujte do díla 3.0 Unported.

*************************************************
Zakoupením pelíšku přispějete částkou 200 Kč (výtěžek po odečtení provize Fleru a nákladů na materiál) kocourkovi Othellovi (viz poslední foto nahoře) v péči OS Brněnský Max

Kocourek se smutným osudem stále čeká na svého adoptivního rodiče.

"Othello žil šest let ve svém domově a když jej nejvíce potřeboval, obrátil se k němu zády. Při banálním ošetření zubů mu bylo zjištěno, že je FIV pozitivní, tedy že trpí neléčitelnou chorobou, která způsobuje ztrátu obranyschopnosti. Majitelka se rozhodla kocourka uspat, ačkoliv nemá zatím žádné závažné klinické příznaky. Veškerá domluva se minula účinkem. 
Othelo se tedy snaží zabydlet mezi našimi pozitivními kočičkami, oblíbil si skříně, kde může neuvěřitelné dění kolem sebe bezpečně sledovat. Tolik kamarádů nikdy neměl a myslím, že po tolika ani netoužil. Nebude se u nás mít jako doma, ale uděláme pro něj, co bude v našich silách, aby se citil u nás dobře. Zatím je k nám a kočkám nedůvěřivý, udržuje si odstup a tak se jej pomalu snažíme získat."

Zdroj: článek o kocourkovi Othellovi - OS Brněnský Max
*************************************************

Všem nakupujícím, kteří mají u Brněnského Maxe virtuálně adoptovanou kočičku/kocourka, nabízím zdarma servis na případnou opravu či výměnu zipu. Nabídka platí pro všechny pelíšky a látkové potahy Ku-Go (pelíšky i polštáře) a je trvalá.

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc své adoptované kočičce finanční částku na účet sdružení, nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, na veterinu a léky, které jsou bohužel nutné zvláště pro nemocné kočičky. Nemocné, a zvláště infekční kočičky zůstávají v depozitu po celý život, šance na jejich umítění je malá.

Menu
--