Domů Zboží Od Maker

Harmonizující náramek s korálky křemene

190 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Maker

Katalogové č.: 11059844
Zobrazení: 22x
Vloženo: 21.11.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Korálkový náramek z minerálního kamene čistého křemene, kovových korálků a doplňků, navlečený na gumičce ozdobí každou dámskou ruku. 

Křemen je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější harmonizující krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovat. Současně křemen ochrání před radiací. Vytváří elektromagnetické vlny a odstraňuje elektrostatický náboj.  Na duchovní úrovni zvyšuje krystal křemene energii na nejvyšší možnou míru. Vyskytuje se v mnoha barvách. Křemen je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu.  Zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křemen odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.    Na mentální úrovni křemen napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť.

 " Nejedná se o léčivý přípravek ani aparát, neslouží k náhradě léků a léčiv, svůj zdravotní stav nadále konzultujte se svým lékařem."

Menu
--