Domů Zboží Od Slovana

Lněná halenka Ladinec - slovanská výšivka modrá Královsky modrá výšivka

3 911 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 5 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 10508851
Zobrazení: 514x
Vloženo: 20.4.2019
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Halenka ze 100% lnu bílé barvy s působivou slovanskou výšivkou Ladince královsky modré barvy. Výšivka byla zhotovena za účelem energetické ochrany biopole člověka. 

Význam ochranného symbolu Ladince: Symbol lásky, harmonie a štěstí v rodině, ochrana žen a dívek, dětí, manželství, rodiny. Dívkám pomáhá najít svou spřízněnou duši pro partnerství, přináší zdravé a silné děti, pomáhá udržovat soulad a pořádek v domě.

Čistý len s gramáží 245 g/m2, díky změkčení je méně mačkavý a příjemně měkký.

Výšivka - slovanský motiv Ladinec ve  velikosti 3x3 cm v počtu 11 ks kolem výstřihu na předním díle, 1 ks na zadním díle za krkem, 3 ks na každém rameni a 5 ks na nabíraném rukávu. Celkem 28 výšivek.

Nabíraný výstřih do paspule, reglánový rukáv s nabíraným balónovým rukávem. Pohodlný volnější střih. Těsněji na těle by se mačkal a omezoval v pohybu, neboť len je zcela nepružný materiál.

Halenka ve velikosti 40 (horní obvod - 104 cm, pas - 100, boky 112) je připravena ihned k odeslání. V dalších velikostech Vám ji zhotovíme do 14 dnů dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí

Výšivku je možné provést v jakékoli oblíbené barvě dle domluvy. Nejvhodnější barvou pro slovanskou výšivku je barva červená, která zesiluje účinek vyzařování ochranného oberegu, jsme pod ochranou Rodu. Je to barva lásky, krásy, krve, odvahy a dokonalosti. 

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Halenka se bezvadně hodí k dlouhé slovanské sukni s výšivkou Makoše ve stejné barvě ze stejného typu lnu. Tvoří spolu komplet.

Variantou je i materiál lněné látky v barvě oatmeal - ovesná kaše viz zde. Tento len je stejné gramáže a kvality jako bílý, jen poněkud režnější, přirozeně přírodní. 

Autorská práce dílny SLOVANA

Menu
--