Domů Zboží Od Slovana

Lněná pánská / dětská košile s výšivkou Makoš

2 505 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 4 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 10157495
Zobrazení: 598x
Vloženo: 11.12.2018
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Košile ze 100% čistého lnu krémové barvy se slovanskou výšivkou Makoše a Celebníku. Je ušita se stojáčkem a légou, skryté zapínání uvnitř légy na 3 plastové patentky, volné rukávy bez manžety, pohodlný volnější střih.

Čistý len s vyšší gramáží 210 g/m2, silnější plátno typicky chlapského vzhledu,  příjemné na tělo po úpravě měkčení. Na děti má tento materiál zklidňující a harmonizující efekt. Okolí je pak vnímá jako elegantní a kultivované osobnosti vyzařující vnitřní silou, viz záložka Vlastnosti lnu.

Výšivka - svěží jasně modrá viskóza se slovanským motivem Makoše a Celebníku ve velikosti 6x6 cm. Oba tvary mají člověka ochraňovat a posilovat.

Význam ochranné výšivky: 

Makoš  je element Země, plodnosti, osudu a štěstí, ochránkyně domácího hospodářství a ručních prací. Přináší do domu dostatek, blahobyt a bohatství. Je ochránkyní úrody a stád.

Celebník  Obereg ochraňující zdraví člověka, pro oslabené a nemocné lidi působí mocnou celitelnou silou. (Celit = scelovat, dávat dohromady do jednoho celku na všech úrovních - tělesné, mentální, duševní i duchovní)

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Na fotografii je chlapecká košile ve velikosti 152. V jakémkoliv další dětské velikosti 122-152 nebo pánské velikosti 44-54 (XL) je možno zhotovit dle zaslaných rozměrů, viz tabulky velikostí - dětská/pánská. 

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR.

Menu
--