Domů Zboží Od Lucie Blahutová

Lněná taška s koženými uchy tmavě modrá

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lucie Blahutová

Katalogové č.: 13164274
Zobrazení: 371x
Vloženo: 19.2.2022
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava je u objednávek nad 990,- zdarma

Hrubě tkaný len ve vzoru rybí kosti, který jsem doplnila o detail z přírodního hrubého lnu a kožená odnímatelná ucha.

Všechny látky jsou 100% len, jsou velmi příjemné, měkké a poddajné. Látky jsem před stříháním vyprala a tedy i vysrážela. Ve vrchní látce mohou být zatkány nopky i hrubší vlákna - toto je v pořádku, dotváří to žádoucí rustikální styl. Ucha jsou vyrobená z přírodní hověziny v české dílně. Upozornění: na jednom uchu je drobný flíček - jedná se pouze o kosmetickou povrchovou vadu, ucho není na tom místě prodřeno. Vidět můžete na fotce zde pod textem. Jedná se přírodní materiál, který mívá nedokonalosti, není to tedy důvod k reklamaci.

Na přední straně tašky je nakládaná kapsa z kontrastního hrubého přírodního lnu. Uvnitř tašky je pak druhá  nakládaná kapsa na drobnosti. Taška není vyztužena, záměrně. Zapínání je na magnet. Kapsy i magnety jsou náležitě vypodloženy. Všechny švy jsou zajištěny a začištěny overlockem, nedojde tedy k nežádoucímu párání a povolování švů ani po opakovaném praní a dlouhodobém používání. Doporučená běžná nosnost je do 5 kg. Občasné krátkodobé větší zatížení tašce neublíží (mám vyzkoušeno 7kg na vlastní tašce). Je to taška na denní nákupy apd.

Rozměry: šířka 50,5 cm, výška (délka bočního švu) 37 cm, výška se dnem 42 cm, dno odšito na 10 cm a ucha jsou dlouhá 69,5 cm. Přední kapsa má rozměry 19,5 x18,5 cm. Vnitřní kapsa je 21x22 cm.

Údržba: ucha před praním odejmout (jsou zajištěna šroubky). Lze prát v pračce, na jemný prací program na 40st C a ždímat při max 800ot. Při praní "v ruce", nekroutit v rukou, ale vodu vymačkat a položit nejlépe na sušák vykapat, poté vyklepat a vyvěsit. Nesušit v sušičce, ani na přímém zdroji tepla (topení, přímé slunce). Ochráníte tak přirozený odstín i barvy a celkově Vám taška vydrží mnohem déle pěkná. Používejte jemný mýdlový prací prostředek (např.Jelen).

Len je přirozeně antibakteriální a není nutné prát jej na vysoké teploty. Praním na vyšší teplotu může dojít ke sražení výrobku.

Menu
--